KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
Lift: 300m
Centrum: 550m
Indkøb: 200m
Skibus: 100m
Internet / wifi
Lille wellness afd.
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Haus Rustika i Wagrain

Haus Rustika - Gode faciliteter og tæt på lift - Vandlandet Wasserwelt inkl. 2 timer pr dag
Blot 300 meter fra liften, Flying Mozart, ligger skønne Haus Rustika. Ved siden af ligger Landhaus Rustika med en have imellem sig og det er derfor muligt at bo flere familier tæt på hinanden. De 2 huse deler faciliteter og her er bl.a. en lille wellness-oase med infrarødkabine, spa-bad, dampbad, sauna og mulighed for massage mod betaling. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Haus Rustika
Vælg boligtype
Fra: 280 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere her...

Området omkring
Haus Rustika ligger kun 300 meter fra Flying Mozart-liften, hvilket gør det nemt for jer hurtigt at komme på de velpræpareret pister. Lejlighederne ligger desuden i gåafstand til en Spar-butik, hvor I har mulighed for at købe ind til at lave en lækker middag. Skal middagen nydes ude, er der bare 50 meter til nærmeste spisested, og der er også mulighed for at vælge mellem flere forskellige restauranter og pizzeriaer i Wagrain.
Faciliteter
I Appartments Haus Rustika, findes der skilejligheder, samt et lille hyggeligt fællesrum, hvor der efter en aktiv dag kan slappes af og hygges med spil.
Alle gæster kan benytte wellnessfaciliteter i Landhaus Rustika, hvor I ligeledes finder det fælles skirum til opbevaring af ski og skistøvler. Som nok det eneste sted i Wagrain, har huset en lille samling af husdyr på grunden, som børnene har mulighed for at kæle og lege med. Rustikas lille børnezoo har både ponyer, høns, marsvin, kaniner, geder og får. 

Adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain er inkl. 2 timer dagligt

Gratis adgang
En tur i vandlandet Wasserwelt Wagrain giver en god afrunding på dagen på pisterne.
Når I bor i Haus Haid får I gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer. Gæstekortet får I i Sport Spiz, som er samme sted I henter jeres nøgle. 
Wasserwelt Wagrain
For alle der trænger til en tur i pool, dampbad eller sauna for at bløde musklerne, er der daglig adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain. Her er både saunaer, dampbade, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere til at gøre skiferien i Østrig endnu mere perfekt.   

Ski i Wagrain

Perfekt for begyndere!
For børn og nye skiløbere ligger der ved siden af Flying Mozart liften en lille begynderlift, hvor man kan slå sine første sving. Der er desuden en fremragende begynderbakke på toppen af Grafenbergbjerget, som er tilgængelig med Flying Mozart liften og videre over med G-Link liften. Der er desuden en skiskole med danske instruktører, som er klar til at undervise jer til at forbedre jeres færdigheder på ski.
Skiområde fyldt med muligheder!
Haus Rustika ligger tæt på Flying Mozart liften, som hurtigt bringer jer op på toppen af bjerget. Herfra kan I stå på ski ned ad bjerget i alle retninger. Tag skiene på og stå ned mod Wagrain, ned mod Topliner liften, ned ad den røde 8'er eller om på den anden side mod den populære World Cup-by Flachau. I kan desuden tage den store G-Link lift på tværs af dalen til det modsatte bjerg Grafenberg. Herfra kan I stå videre over til Alpendorf og St. Johann im Pongau.

20% på skileje


Som kunde hos Dansk Bilferie, får I ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejning: SPIZ Sport im Zentrum, (lige ved den store snemand midt i byen) Markt 16, 5602 Wagrain.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen