KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 22
Lift: 200m
Centrum: 2,5km
Indkøb: 2,5km
Ski-in/ski-out: Ja
Gratis WIFI i alle lejligheder
Bar
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Havsdalsgrenda i Geilo

Flotte lejligheder med ski in/ski out
Nye, flotte lejligheder med fælles reception med tv-salon, kaffe og lobbybar. Alle lejligheder er i flere plan, hvor badeværelser og soverum er på samme etage. Havsdalsgrenda lejligheder ligger lige til løjperne og langrendsspor ved liften K (på samme side af fjeldet som Dr. Holms Hotel). Der er gratis adgang til fælles pool, træningsrum, dampbad og sauna. Dette er en super placering for familier, der gerne vil bo midt i den skønne natur med ski-in / ski-out. Blot 200 meter fra receptionen er der skiskole, skiudlejning og lift. Til alle lejligheder er der parkering i p-kælder med direkte adgang til lejlighederne. Gratis Wifi i alle lejligheder. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Havsdalsgrenda
Vælg boligtype
Fra: 300 DKK
pr. person pr. nat
ved 9 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Skiferie inkl. liftkort i uge 2-6 & 11-13

På Havsdalsgrenda får I en af Geilos bedste beliggenheder med ski in/ski out og blot 200 meter til liften og skiskole. Havsdalsgrenda byder på skønne faciliteter med både fælles pool, sauna, tv-salon, lobby- og kaffebar. Inkluderet i prisen får I også gatis parkering i p-kælder. 

Brug for hjælp til at booke tilbuddet? Så ring til vores dygtige rejserådgivere på 70104343. Tilbuddet er først til mølle, så skynd jer at bestille i dag. 


Har I planer om at tage på skiferie i Geilo i uge 2-6 eller 11-13? Så er der penge at spare, hvis I booker Havsdalsgrenda. Vi har nemlig sammensat et super tilbud til jer, så I kan få en billig skiferie i Norge. I tilbuddet indgår liftkort + keycard i 5 dage, fri adgang til spa, sauna og dampbad, samt sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

Bemærk, at tilbuddet gælder for 4 personer på ophold fra søndag til fredag i ugerne 2-6 og 11-13. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen