KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 7
1/2 pension inkl.: Ja
Ski-in: Ja
Skibus: 0m
Centrum: 2km
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Bo elegant og lækkert, med udsigt over dalen og bjergene

Helenenburg Hotel - Fantastisk skihotel med ski-in
Velkommen til det smukke Hotel Helenenburg i Bad Gastein. Hotellet er med sin perfekte placering på toppen af Gastein dalen og med ski-in det ideelle valg, hvis I ønsker at bo tæt på skiområdet. Hotellet ligger kun 600 meter fra Graukogel liften og 2 km fra centrum, desuden går skibussen lige uden for døren. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Helenenburg
Vælg boligtype
Fra: 622 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Hotel Helenenburg

Beliggenhed
Hotellet ligger lige 600 meter Graukogel liften, men har ski-in mulighed direkte til hotellet. Centrum af Bad Gastein ligger kun 10 minutters gang fra hotellet. I har fra hotellet en smuk udsigt over Gastein-dalen, hvor høje bjerge danner rammen om jeres ophold i Bad Gastein.
Behagelige værelser
På Hotel Helenenburg bor I i på hyggelige og behagelige dobbeltværelser med balkon og en smuk udsigt over dalen. Hotellets personale er yderst gæstfri og hele hotellet emmer af en hyggelig og varm atmosfære. 

Restaurant og faciliteter

Spa og wellness
Efter en lang dag på ski kan I smutte en tur i wellness-området. Der er sauna, relaxation-rum og massagebehandlinger, så I kan restituere og slappe af. Der er også fitness maskiner, så i kan holde formen ved lige.
Halvpension med i prisen
På Hotel Helenenburg er der halvpension med i prisen og her kan I nyde godt af den overdådige morgenmadsbuffet og velsmagende middage.
Der serveres en morgenbuffet indtil kl. 10, her serveres et stort udvalg af retter. Der er også buffet or á la carte resten af dagen. I kan også passende tage en drink i baren før middagen.

Mere om Bad Gastein

Byen
Bad Gastein er en af danskernes favorit skiområder, og det er der en grund til! Her er noget for alle, om i har familien eller vennerne med. Der er masser af butikker, restauranter og sjove aktiviteter i denne livlige by og så er det et must at opleve den østrigske afterski.
Området
Hotel Helenenburg ligger kun 600 meter fra Graukogel liften, som kan bringe jer op i terrænet. I kan også tage med skibussen, som kører gæster til skiområdet Stubnerkogel/Schlossalm og det tager kun 5 minutter. I kan også tage bussen videre til områderne Sport Gastein, kendt for sit spektakulære off-piste ruter eller Dorfgastein, sammenhængende med Grossarl.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen