KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 4
Ski-in/ski-out: Ja
Skiskole: 50m
Lift: 50m
Indkøb: 50m

Hemsedal Lodge Suite - lejligheder i Hemsedal - NYHED

NYHED! Moderne lejligheder med den bedste beliggenhed
Hemsedal Lodge Suite er nu færdigbygget og klar til at byde jer varmt velkommen til de moderne lejligheder, hvor I kan bo op til 8 personer. Lejlighederne er perfekt placeret lige ved bakken og børneområdet længst nede i Hemsedal Skisenter, og området er hele 14.000 kvm stort med bl.a. skiopbevaring, restaurant med bar og en klatrevæg. Hemsedal Lodge Suite er med sin komfortable indretning og gode faciliteter det helt ideelle valg til hele familien, der skal afsted på skiferie! Der er elevator i komplekset. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hemsedal Skistar Lodge Suite
Vælg boligtype
Fra: 316 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
19 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hemsedal Lodge Suite

En god beliggenhed tæt på det hele
Hemsedal Lodge Suite byder jer velkommen til den bedste beliggenhed længst nede i Hemsedal Skisenter lige ved bakken og børneområdet. Her er I nabo til Alpin Lodge, og de bygningerne vil blive forbundet med en gangbro, hvilket giver jer rig mulighed for at benytte alle faciliteterne i begge bygninger. I har desuden blot få meter til nærmeste lift, og inden for kort afstand venter flere restauranter, barer,  skiudlejning, afterski, og diverse butikker.
En fantastisk nyhed i Hemsedal!
Opførelsen af de nye lejligheder i  Hemsedal Lodge Suite er færdig, og nu har I muligheden for at booke jeres næste skiferie hertil. Her vil I uden tvivl komme til at nyde godt af den fremragende beliggenhed længst nede i Hemsedal Skisenter. I vil bo lige ved bakken og børneområdet, hvilket gør Hemsedal Lodge Suite til det helt ideelle valg for familien.

Book jeres lejlighed online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Unikke familielejligheder i Hemsedal Lodge Suite

Valles Suites er med sine gode faciliteter særligt indrettet til børnefamilien. Da lejlighederne er en del af Hemsedal Lodge Suite, kan I hurtigt og nemt komme afsted på ski, idet I bor lige ved bakken og børneområdet. Lige midt i Hemsedal Skisenter kan børnene desuden blive passet i Valles børnepasning, hvor børn fra 6 måneder velkomne til sjov og leg under opsyn i trygge rammer.
Hemsedal Lodge Suite har opført nogle helt fantastiske familielejligheder, som er specielt indrettet til børnefamilien med sjove temaer. Her kan I bo i hyggelige og velindrettede lejligheder, som Valle helt selv har indrettet med sin kærlighed til sne og skiløb. Valle Suites byder desuden på flotte farver og materialer, som vi kender fra Valles Verden. Disse skønne lejligheder er placeret med udsigt over løjperne og børneområdet.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen