KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 3
Centrum: 150m
Lift: 750m
Langrendsløjpe: 150m
Skibus: 300m

Bestil skiferie til Highland Lodge i Geilo - skiferie i særklasse

Pool, god beliggenhed og flotte lejligheder
Highland Lodge ligger tæt på Geilo centrum, hvor I finder butikker, cafeer, langrendspor, hyggelige spisesteder og indkøbs muligheder. Lejlighederne på Highland er flotte og perfekte til par og mindre familier med plads til op til 6 personer. Som gæst på Highland Lodge har I fri adgang til træningsrom, legerum og poolen. Rejser I med mindre børn, der ikke holder til, at være på ski hele dagen er Highland Lodge et oplagt valg. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Highland Lodge Geilo
Vælg boligtype
Fra: 263 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Legerum, pool og træningsrum

Til de aktive sjæle, der har mere energi tilbage i benene, findes et flot træningsrum med flere forskellige cardio maskiner og vægttræning.

Highland har aktiviteter for alle aldre til hele dagen og som gæst på Highland Lodge i Geilo har I fri adgang til alle faciliteter.
Highland Lodge er et godt valg for familier der rejser med børn også dem der endnu ikke er på ski. 

Legerummet på Highland er en succes for familiens yngste. Her er boldrum, tumleplads og labyrint, her er god plads til leg.

Stor flot pool med lille børnebassin og boblebad. Der er ligeledes sauna. 


Bager og pizzaria

Fra kl. 12.00 til kl. 22.00 skifter bageriet om til spisested. Til frokost eller efter en dag på ski, kan I nyde en lækker pizza, pastaret eller burgere i pizzariaet. De sørger for at fylde jeres maver og kroppe med energi, så I er klar til flere timer på de norske piste.

De lækre pizzaer med sprøde tynde bunde bages i stenovn, som en rigtig italiensk pizza. Spis i restauranten eller tag pizzaen med op i lejligheden i mere afslappede omgivelser.  
Frisk brød fra bageren:

Bageri Highland Lodge  - på Lodgen ligger eget bageri, som sørger for at I hver dag kan få frisk brød. I behøver ikke, at bevæge jer langt for bagerne er lige uden for jeres dør. 


Her finder I mange lækkerier til dagen, og vi kan varmt anbefale jer, at nye lækkert morgenbrød herfra, hver dag i ferien!

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen