KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 14
Centrum: 0m
Lift: 50m
Ski-in/ski-out: Nej
Skibus: 150m
Internet / wifi
Bar
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Almrausch værelse i Saalbach-Hinterglemm

Hotel Almrausch (Hinterglemm) - Nyt og 4-stjernet hotel med perfekt beliggenhed ved skilift
Nyt og familieejet hotel som er centralt beliggende i centrum af Hinterglemm. Det 4-stjernede hotel nyder godt af en top placering lige ved siden af skiliften. Af faciliteter har Hotel Almrausch reception, lobby, lounge, tv-rum, gratis Wi-Fi, rum til ski og støvler, elevator, fri parkering, samt morgenmadsrum og bar. Ydermere kan I nyde godt af den lækre wellnessafdeling, hvor der venter jer afslapning på højeste plan. Derudover har hotellet en lækkert wellnessafdeling med dampbad, finsk sauna, bio sauna og afslapningsrum. Åbningstiderne er mellem kl. 15.00 og 20.00. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Almrausch
Vælg boligtype
Fra: 765 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Almrausch

Hvorfor rejse til Hotel Almrausch på jeres næste skiferie?
Hotellet indbyder til en række luksuriøse faciliteter, hvor velvære og komfort er fokuspunktet. I wellnessområdet er der sauna, dampbad og afslapningslokale, hvor man for alvor har muligheden for at restituere efter en lang dag på ski. Endvidere tilbydes der en lækker morgenmadsbuffet og i løbet af dagen vil I kunne forsyne jer selv med drikkevarer fra hotellets bar.
Familievenlig skihotel i Saalbach/Hinterglemm
Tag med familien på en underskøn skiferie til Saalbach / Hinterglemm og bo på Hotel Almrausch, hvor I får adgang til suverænt skiløb blot 50 meter fra liften samt masser af byliv og indkøbsmuligheder i nærheden. Hotellets fantastiske beliggenhed og eventyrlige faciliteter, gør denne skibolig til en sikker vinder på ferien.

Find og bestil familiens næste skiferie online her på siden eller via vores erfarne rejsekonsulenter på 7010 4343.

Skiområdet

Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.
Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.
 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen