KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 13
Lift: 850m
Centrum: 30m
Indkøb: 100m
Skibus: 50m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil værelse på Hotel Alpendomizil Neuhaus i Zillertal med Dansk Bilferie

Hotel Alpendomizil Neuhaus - 4-stjernet hotel fuld af gode faciliteter
Spændende og flot 4-stjernet hotel beliggende i centrum af Mayrhofen i Zillertal og ligger kun 50 meter fra skibussen. Hotellet ligger tæt på Penkenbahn som hurtigt fører dig helt op i det store skiområde Zillertal 3000. Hotellet har alt hvad man kan ønske sig af bekvemmeligheder på en skiferie, såsom reception, stor lobby med vinterhave, opholdsrum, Tyroler Stube, á-la-carte restaurant, bar, café, opvarmet skirum og gratis parkering ved hotellet. Hotellet råder desuden over stor afdeling med swimmingpool og finsk sauna. Til børnene findes bla. billard, bordtennis, bordfodbold og gratis legerum. Der er gratis WLAN på hotellet. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Alpendomizil Neuhaus
Vælg boligtype
Fra: 920 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Alpendomizil Neuhaus

Hotellets faciliteter
Den store wellnessafdeling har et indendørs poolområde og en finsk sauna, hvor I kan koble helt af og pleje de ømme ben efter en lang dag på pisten. Ro og afslapning kan I også søge i lobbyen med en vinterhave eller i opholdsrummet. Når sulten melder sig, er der flere muligheder for at få lidt lækkert til ganen. I hotellets restaurant bliver der serveret traditionelle østrigske retter, men også nogle af de internationale favoritter. Endvidere er der en hyggelig café, hvor man kan få en let frokost. Til hver en tid, kan I gå i baren for at få lidt at drikke, hvad end det er en kop varm kaffe eller et dejligt glas vin. 

Vi kender Hotel Alpendomizil Neuhaus!
Dette hotel indbyder til skønne omgivelser og fantastiske faciliteter for hele familien. Her er både en dejlig wellnessafdeling med pool og sauna, hyggelig restaurant og café, samt underholdning for børnene. På Hotel Alpendomizil Neuhaus er velvære og komfort, samt sjov og spas kombineret.

Find familiens skiferie til Østrig i Zillertal og book et ophold på Hotel Alpendomizil Neuhaus. Du kan bestille online på danskbilferie.dk, eller du kan kontakte en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen