KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 17
Centrum: 30m
Lift: 850m
Skitorvet: 300m
Skibus: 50m
Internet / wifi
Hund tilladt (skal oplyses)

Bestil Hotel Apt. Neuhaus værelse i Zillertal

Hotel Apt. Neuhaus - Nybygget lejlighedskompleks med moderne indretning
I Mayrhofen finder du Hotel Appartements Neuhaus, som er et nybygget lejlighedskompleks 50 meter fra det tilhørende Hotel Alpendomizil Neuhaus. Hotellejlighederne er hyggeligt og moderne indrettet med en perfekt placering i forhold til piste, liften og indkøb. I hotellejlighederne er der alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien; mindre tekøkken, hvor du finder opvaskemaskine, køleskab samt mikrobølgeovn, opholdsrum med sofa og spiseplads, flot badeværelse og balkon. Alle faciliteter på Hotel Alpendomizil Neuhaus kan benyttes af gæster i hotellejlighederne. Her finder du bl.a. restauranten, bar, wellness/spa, bowling og en biograf. Halvpension inkluderer en overdådig morgenmadsbuffet, salatbar og middag. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Apt. Neuhaus
Vælg boligtype
Fra: 880 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Apt. Neuhaus

Faciliteter
I kan opsøge flere fine faciliteter på Hotel Alpendomizil Neuhaus, der ligger 50 meter fra lejligheden. Det inkluderer en wellnessafdeling med svømmebassin, dampbade og saunaer, hvor I kan koble helt af og nyde roen. Yderemere er det muligt at tilkøbe sig til flere forskellige massager og skønhedsbehandlinger. I restauranten vil I kunne få flere kulinariske oplevelser med smage fra det østrigske køkken, men også de internationale favoritter præger menukortet. Som underholdning sidst på dagen, kan I enten nyde en film i biografen eller udfordre hinanden med et spil bowling.

Vi kender Hotel Apt. Neuhaus!
Her bydes I velkommen til en af Zillertals flotteste indkvarteringer. Her er en moderne indretning og komfort er sat i fokus. Lejlighederne er en del af Hotel Alpendomizil Neuhaus, hvorfor det er muligt at benytte sig af alle hotellets fantastiske faciliteter. Beliggenheden er også perfekt i forhold til både pister og centrum med indkøbsmuligheder. 

Lyder dette som et ophold for dig og din familie? Så book jeres skiferie til Zillertal og Hotel Apt. Neuhaus allerede nu, online eller via tlf. 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen