KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 800m
Centrum: 0m
1/4 pension inkl.: Ja
Skibus: 50m
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Austria værelser i Wilder Kaiser

Hotel Austria - Godt køkken og 50 meter til skibus
Hotel Austria er et hyggeligt 3-stjernet hotel med en charmerende atmosfære, og er kendt for sin gæstfrihed. Hotellets personale er yderst hjælpsomt og venligt. Hotellet ligger i centrum af Söll med blot 50 meter til skibussen og kun 800 meter til liften. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Austria
Vælg boligtype
Fra: 502 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Austria

Et hyggeligt hotel
Når I bor på Hotel Austria, kan I glædeligt vende hjem til hotellet efter en lang dag på pisterne. I kan nyde den gode stemning i baren, hvor der serveres både kolde, forfriskende drikke og dejlig varme kopper kaffe eller te. 

Med i prisen er inkluderet morgenmads buffet.
Vi kender Hotel Austria!
Hotel Austria byder jer varmt velkommen til et væld af flotte hotelværelser, som alle er moderne og komfortabelt indrettede med plads til 2-4 personer. Her får I en skøn base til jeres skiferie, hvor I nemt kan komme til og fra dagens skiløb, da skibussen standser blot 50 meter herfra.

Book jeres næste skiferie online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Skiområdet

I Wilder Kaiser kommer du med garanti ikke til at kede dig på den samme pist hele ugen! Med de 280 kilometer sammenhængende pister er det næsten umuligt at komme til at køre på dem allesammen. Pisterne er fordelt således, at der er 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, hvilket giver dig mulighed for at komme ned af bjerget på netop den hældning og sværhedsgrad der passer til dit niveau. Har du ikke fået nok af at stå på ski hele dagen? Så er der heldigvis 10 km oplyste pister om aftenen, som er åbne fra onsdag til lørdag.
 
Wilder Kaiser der er østrigs største sammenhængende skiområde med skisportsbyerne Söll, Brixen, Itter, Westendorf og Scheffau beliggende rundt om bjerget. Dansk Bilferie tilbyder skiferie til Wilder Kaiser, hvor I har mulighed for at udforske 250 km pister via de 92 lifter, heriblandt adskillige moderne kabine- og stolelifter, der nemt og hurtigt bringer jer rundt blandt 123 pister.

Mere om skiområdet

I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister.
Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for, historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.
Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især KinderKaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen