KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Lift: 100m
Centrum: 1,5km
Skibus: 10m
Ski-in: Ja
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil din ferie til det idylliske Hotel Der Schmittenhof i Zell am See

Hotel Der Schmittenhof - Direkte adgang til lifte og piste
Hotel Der Schmittenhof er et hyggeligt skihotel beliggende i Zell am See, som har direkte adgang til Schmittenhöhe-liften og pisterne. Pensionatet er bygget i traditionel østrigsk stil og ligger i smukke og rolige omgivelser, som er perfekt til børnefamilier. Hotellet består af en hovedbygning og et "nebenhaus" (anneksbygning hvor værelserne med (N) ligger), hvor en række værelser er beliggende. Hotellet har reception, lobby, tv-stue, morgenmadsrum, ski-opbevaring og bar. Hotellet råder desuden over et middelhasvinspirrende wellnesscenter, hvor I kan koble helt fra for hverdagens stress og jag. Her finder i forkskellige saunaer, opvarmede bænke/liggestole, vandsenge og urte-dampbad, som er yderst afslappende. Her møder I østrigsk gæstfrihed og moderne komfort sammen, hvilket gør det til et ideelt ophold for dig og din familie. Læs mere
Hotel Der Schmittenhof
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Der Schmittenhof

Hvorfor rejse til Hotel Der Schmittenhof?
I kan godt glæde jer til Hotel Der Schmittenhofs mange dejlige faciliteter, som Dansk Bilferie har listet nedenfor.

  • Sublim beliggenhed
  • Afslappende wellness-afdeling 
  • Morgenmadsrestaurant
  • Hyggelig bar
Hotel Der Schmittenhof er et eventyrligt skihotel, hvor I for alvor kan få lov at slappe af efter en lang dag i den friske luft. Hotellet har en dejlig wellnessafdeling, hvor der er en skøn sauna og afslappende dampbad. Nyd den udsøgte morgenmadsrestaurant eller lidt at drikke i den hyggelige bar.

Er I i tvivl om, hvor I skal rejse hen, og hvor I skal bo på jeres næste skiferie, sidder vores dygtige ferierådgivere klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømme skiferie på 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen