KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 14
Ski-in: Ja
Lift: 250m
Skibus: 50m
Restaurant: På stedet
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Der Waldhof i det smukke Zell am See

Hotel Der Waldhof - Fremragende beliggenhed - All inclusive fra 7/3 - 18/4
Hotel Der Waldhof er et luksuriøst hotel beliggende i idylliske omgivelser, lige ved skovområder og sø. Hotellet ligger oppe på bjerget over byen. Nyd en dejlig middag i den hyggelige restaurant, og efterfølgende en drink i hotellets bar der har lounge. Hotellet er fordelt på flere bygninger som nås via korridor. Gæsterne på hotellet kan frit benytte sauna og dampbad. Solarium og massage muligt mod betaling. For de mindste findes der to et fælles legerum. OBS: Fra 7.marts til 18.april er der "All inclusive" med i prisen! Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Der Waldhof
Vælg boligtype
Fra: 892 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
4 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Halvpension og all inclusive

Men fra 7.3 frem til 18.4 bliver halvpensionen til "All Inclusive" uden ekstra beregning!

All inklusive starter lige når du står op med morgenbuffetten. Udover halvpension får du i denne periode også en dejlig frokost-buffet. Hust at tilmelde dig i receptionen, inden du smutter ud på pisten.

Drikkevarer som alkoholfrie drikkevarer, kaffe,te, fadøl, Weizenbier, husets vin og husets snaps er inkluderet fra kl 7:30 til kl. 24:00 i all inklusive perioden.

Du har halvpension med i prisen, når du booker Hotel der Waldhof. Morgenmadsbuffet har et stort udvalg af friskbagt brød, lækkert hjemmelavet pålæg, søde og pikante specialiteter, frisk frugtsaft i mange varianter, æg og grønt og ikke mindst friskbagte vafler tilberedt direkte ved buffeten. Sammen med alt det er der kaffe, the og varm kakao.

En kulinarisk og afvekslende aftensmad venter hele ugen. Nogle aftener vil der være temabuffet med live-cooking som kan være alt fra regionale retter til grillaftener. Hver aften vil der være en buffet med forretter, en salatbuffet og til at runde af, den store dessertbuffet.

Wellness og lidt om byen Zell am See

Byen Zell am See er som en rigtig traditionel skisportsby. Den ligger smukt ved bredden af den store Zeller sø. Der er masser at foretage sig i byen hvis man ikke står på ski. Byen er gammel og der er fine bygninger, der er butikker og cafeer , der er svømmehal og meget mere.  
Ved en tur langs med søen vil man kunne se op til den altid hvide glitrende top af gletsjeren Kitzsteinhorn og den sjælende kombination af vand og bjerg kan næste tage vejret fra en så smukt er det.  Byen har en lang række cafeer, restauranter og butikker langs den hyggelige gågade.
Hotel Waldhof´s 1000m2 store wellnessafdeling har separate områder for familier og voksne. Så hvad enten om du er kommet for ren afslapning eller for at hygge i vandet sammen med familien, så er Hotel Waldhof det helt rigtige sted for jer. 

Wellness afdeling:
 • Opvarmet udendørs pool
 • Indendørs pool
 • Dampbad
 • Familiesauna
 • Finsk sauna
 • Jordsaunagrotte
 • Fitnessrum
 • Jacuzzi
 • Bruser med vand fra gletsjer-is
 • Massage mod gebyr
 • mm.

Skiområdet

Zell am See er enhver sneelskers drømmescenarie. Perfekte sneforhold hver dag året rundt. Sådan er det på gletsjeren Kitzsteinhorn, der ligger ved Zell am See. Den levende by har masser af muligheder for shopping og gode madoplevelser.  or de rigtig entusiastiske skiløbere er det faktisk muligt at stå på ski i Zell am See året rundt på den nærliggende gletsjer, Kitzsteinhorn. Her venter puddersneen altid på jer og giver det perfekte forhold til skiløb i al slags vejr.
Det er nemt at nå liften som ligger lige ned af vejen fra Waldhof. En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø.

Mere om skiområdet

I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Det er også her, at mange skiskoler holder til. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt. Idet varierede og godt sammenhængende terræn i Zell am See finder i et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving.
På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen