KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Lift: 50m
Piste: 50m
Centrum: 50m
Restaurant: 20m
Internet / wifi
wellness
Bar
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Die Barbara værelser i Schladming

Hotel Die Barbara - Klassisk østrigsk kvalitetshotel med en central beliggenhed
Hotel Die Barbara er byder på ægte østrigsk hygge med 4 stjerner. Hotellet er centralt beliggende med blot 50 meter til både lift og pister, og her er det muligt at holde skiferie uden bil, da alt kan nås til fods. Tæt på hotellet finder I centrum af Schladming, som er en skøn by med masser af hyggelige steder at "falde" ind på. Efter en lang dag på ski tilbydes kolde og varme Apres-Ski-Snack, og tæt på hotellet findes en lang række restauranter og cafeer. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
ET Hotel Die Barbara
Vælg boligtype
Fra: 906 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Die Barbara

Meget mere end blot skiløb!
Hotel Die Barbara byder jer varmt velkommen til et skønt wellnessområde, hvor I kan koble helt af efter en lang dag på ski. Her finder I bl.a. sauna, aroma-dampbad, oplevelses-bruser, koldt og varmt bad, infrarød kabine og meget mere. Mod gebyr kan I desuden få en afslappende massage. På hotellets restaurant kan I nyde en udsøgt morgenmad, så I er klar til dagens skiløb.
Vi kender Hotel Die Barbara!
I 2007 blev hotellet renoveret og alle værelserne byder nu velkommen til en smagfuld og komfortabel indretning. I hotellets kælder findes en opvarmet ski- og støvleopbevaring, som I frit kan benytte. Hos Hotel Die Barbara kan I opleve en hyggelig stemning og gode faciliteter, som vil være med til at danne rammen om jeres skiferie.

Book jeres skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Skiområdet

På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.
Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen