KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 6
Skibus: 50m
Lift: 1km
Centrum: 800m
Indkøb: 800m
Bar
Restaurant

Bestil Hotel Ferienalm værelser i Schladming

Hotel Ferienalm - Oplev en fantastisk skiferie i Schladming med Dansk Bilferie
På solsiden af Schladming finder I Hotel Ferienalm. Hotellet ligger så man har en dejlig udsigt udover hele byen og op den de imponerende bjerge på den anden side af dalen. Hotellet ligger så det kun tager ca ti minutter at gå ind til den hyggelige by Schladming, med masser af indkøbsmuligheder. Man kan vælge at gå ind til byen om aftenen og få en drink eller to, men man kan også sagtens blive på hotellet og hygge sig i hotellets bar. Skibussen går umiddelbart foran hotellet, og fragter skiløbere op til den store gondol eller til andre dele af området. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Ferienalm ET
Vælg boligtype
Fra: 1.033 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Halvpension og lidt mere om byen

Schladmin er en vintersportsby som i nogle perioder er præget af de stor konkurrencer som fx worl cup, som bliver afholdt her. Det giver hele byen en helt speciel stemning som det er svært ikke at lade sig rive med af.Går man en tur ned af den hyggelige gågade, vil man se reastauranter , cafeer og barer ligger side om side med div. butikker der sælger både modetøj og sportstøj af god kvalitet og ofte noget billigere end man kan købe det til her hjemme.
Når du booker værelse her på Hotel Ferienalm gennem Dansk Bilferie har du halvpension med i prisen.
Dagen starter med en god morgensmadsbuffet, der bugner af alt hvad hjertet begærer fra nybagt brød, oste, skinker og meget meget andet.
Aftenmenues er en 4 retters menu hvor I har mulighed for at vælge mellen et par retter. Til denne menu er der daglig salatbar. På forespørgsel er det naturligvis muligt at få vegatarisk eller særlig diæt-menu.

Skiområdet

På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.
Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.
På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen