KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 27
Ski-in: Delvis
Skibus: 100m
Indkøb: 1000m
Centrum: 350m
Internet / wifi
Sauna
Tørreskab
Opvaskemaskine
Komfur
Balkon
Pejs / brændeovn
Mod gebyr
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Mod gebyr
Hund tilladt (skal oplyses)
Mod gebyr
Tørremulighed
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Goldried lejligheder i Matrei

Hotel Goldried Lejligheder - Komplet hotel med bl.a. flotte lejligheder
Midt i Østtirol, som er et af de mest snesikre områder i Alperne, finder du Hotel Goldried. Hotellet har tilhørt familien igennem generationer, og der er en helt ekstraordinær venlig og hyggelig stemning på det dejlige 3-stjernet hotel. En virkelig perle af et hotel med store rummelige hotellejligheder, som alle har pejs eller brændeovn. OBS: Der vil være et ekstra tillæg for halvpension over nytårsugen 29/12 -05/1. Ring for nærmere info. I 2018 åbnede hotellet for deres store nye pool og wellnessområde på 1000 m2 Det skal opleves! Bjerg- og panoramaudsigt, Spa-pool, Finsk sauna, Infrarød kabine, Dambad, Loungeområde til ro og afslapning samt Rum til massage. Adgang til hotellets pool er gratis, og til wellness afdelingen betales der 15 € på stedet pr besøg. Læs mere
Hotel Goldried Lejligheder
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Goldried Lejligheder

Hvorfor vælge Hotel Goldried Lejligheder? 
Denne skibolig har en bred vifte af lækre faciliteter, som I kan glæde jer til at opleve. Nedenfor kan I se et udpluk.

  • Fantastisk beliggenhed med ski-in/ski-out 
  • Stort helt nyt poolområde
  • Stort wellness område mod gebyr
  • Restaurant
Vi kender Hotel Goldried Lejligheder!
Hotel Goldried Lejligheders pragtfulde placering gør denne skibolig særlig attraktiv blandt ferierejsende. Udover direkte adgang til skiløb er hotellet udstyret med både restaurant, pool og sauna - Hvad mere kan man ønske sig på en skiferie til Matrei?

Find og book familiens næste skiferie online her på siden eller via vores dygtige skieksperter på 7010 4343.

Hotellets faciliteter

Beliggenhed samt pool og sauna
Efter en lang dag på pisten kan det være dejligt at tage hjem til hotellet og give musklerne en omgang i saunaen eller få strukket ud i poolen. Som noget helt specielt har hotellet egen elevator, som man kan tage nede fra byen og direkte op til hotellets hoveddør. Hotel Goldried ligger, så man kan løbe på ski til døren, dog betinget af at vejrguderne har ladet det sne. Først og sidst på sæsonen kan det være nødvendigt at tage den gratis skibus til hotellet.
Gastronomiske oplevelser
Mad og drikke er en vigtig del af oplevelsen på Hotel Goldried! Køkkenchefen er ægte tyroler med madkultur i blodet. Hotellets restauranter byder på en lang række specialiteter fra Tirol. På hotellet findes en à la carte-restaurant med specialiteter fra Tirol samt internationale retter. Efter middagen kan man vælge at indtage kaffen eller sin good-night-cap i hotellets pianobar. Morgenmad og halvpension kan tilkøbes ved bookingen.

Skiområdet - Skønt familieområde

Og måske bedst af alt: du skal ikke vente i liftkøen. Dette skyldes til dels Kals-Matrei og Gross Glockner Resort er serviceret af 16 topmoderne goldoler og stolelifter.
Øverst på toppen er en restaurant med masser af plads, og lige ved siden finder du børnebakken og skiskolerne. Derudover er der flere dejlige hytter på pisterne. Her kan du hvile trætte ben, mens du nyder en Gløgg, varm chokolade eller Apfelstrudel.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen