KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 22
Ski-in: Delvis
Skibus: 100m
1/2 pension inkl.: Ja
Centrum: 350m
Mod gebyr
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Goldried værelse i Matrei

Hotel Goldried - Tæt på pisten og med stort nyt wellnessområde
Midt i Østtirol, som er et af de mest snesikre områder i Alperne, finder du Hotel Goldried. Hotellet har tilhørt familien igennem generationer, og der er en usædvanlig venlig og hyggelig stemning på det dejlige 3-stjernede hotel. Hotellet er beriget med en fantastisk beliggenhed samt faciliteter, der vil gøre jeres ophold komplet og mindeværdig. Som noget nyt fra og med 2018 har hotellet en stor og meget lækker 1000 m2 stort wellness afdeling samt poolområde. Adgang til poolen er gratis, og til wellness afdelingen betales der 15 € på stedet pr besøg. Bjerg- og panoramaudsigt, Spa-pool, Finsk sauna, Infrarød kabine, Dambad, Loungeområde til ro og afslapning samt Rum til massage. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Goldried
Vælg boligtype
Fra: 759 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere her...

Hvorfor skal I vælge Hotel Goldried?
Der er et væld af grunde til, hvorfor Hotel Goldried er værd at vælge på jeres kommende skiferie. Nedenfor kan I se hotellets bedste faciliteter.

  • Skøn beliggenhed tæt på pisten
  • Indendørs swimmingpool og sauna
  • Udsøgt restaurant og bar
  • Hyggelige hotelværelser
Hotel Goldried er udstyret med de helt rette faciliteter for at skabe de perfekte rammer for en familieferie. Hotellet ligger med direkte adgang til skiløb, 100 meter fra skibussen og 350 meter fra centrum. Denne beliggenhed giver jer de bedste forudsætninger for en fantastisk skiferie. I kan ligeledes nyde godt af swimmingpoolen, saunaen eller et lækkert måltid i hotellets restaurant.

I kan finde og bestille jeres næste skiferie online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

Bliv beriget af hotellets faciliteter

Ren afslapning
Efter en lang dag hvor man har været aktiv og brugt alle musklerne i kroppen, kan det være yderst tiltrængt at slappe helt af. Hotel Goldried er det perfekte sted for jer, der ønsker at geare ned på ferien. I kan nyde varmen i saunaen eller snuppe en dukkert i den indendørs swimmingpool. Poolen er omkranset af liggestole, så I kan koble helt af i rare og behagelige omgivelser.
Mad og drikke
Det er essentielt med udsøgt mad for at få en komplet ferei. Hotel Goldried og køkkenchefen er ægte tyroler med madkultur i blodet, som gør en dyd i at kreere lækre måltider for sine gæster gang på gang. Halvpensionen indeholder en stor lækker morgensmadsbuffet, og til aften forkæles der med en 3-retters aftenmenu. Udover halvpensionsrestauranten findes der også en a la carte restaurant på hotellet. Efter middagen kan man vælge at indtage kaffen eller sin good-night-cap i hotellets pianobar.

Skiområdet

Og måske bedst af alt: du skal ikke vente i liftkøen. Dette skyldes til dels Kals-Matrei og Gross Glockner Resort er serviceret af 16 topmoderne goldoler og stolelifter.
Øverst på toppen er en restaurant med masser af plads, og lige ved siden finder du børnebakken og skiskolerne. Derudover er der flere dejlige hytter på pisterne. Her kan du hvile trætte ben, mens du nyder en Gløgg, varm chokolade eller Apfelstrudel.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen