KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 22
Langrendsløjpe: 50m
Lift: 50m
Skiskole: På stedet
Restaurant: På stedet
Internet / wifi
Spa & wellness
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Hotel Knollhof

Hotel Knollhof - Skønne hotelværelser i flotte omgivelser
Hotel Knollhof er placeret smukt i rolige og solrige omgivelser ved byen, Ramsau. Med skibussen standsende i gåafstand fra hotellet og skiliften lige ved siden af hotellet, kan I hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb. Foretrækker I langrend, løber løjpen desuden lige forbi hotellet. Efter en lang dag ude i den friske luft, kan I glædeligt vende hjem til hotellet. Her kan I koble helt af med en tur i sauna og dampbad, og derefter nyde en smagfuldt måltid på hotellets hyggelige restaurant. Gratis entre til Svømmehallen i Ramsau er inkl i prisen. (7 min. til fods fra hotellet) Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Knollhof
Vælg boligtype
Fra: 611 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Knollhof

Pragtfulde faciliteter
Når I vender hjem til hotellet efter en lang dag på ski, kan I få fornyet jeres energi med en tur i wellnessområdet. Her kan I dase i sauna og dampbad, og mod gebyr kan I få en afslappende massage. Blot 7 minutters gang fra hotellet kan I desuden besøge Hallenbad Ramsau, som er en dejlig svømmehal, hvortil I har fri entre. Når sulten melder sig, kan I smage på et væld af lækre retter hos hotellets hyggelige restaurant, hvor serveres både lokale og internationale retter.
Vi kender Hotel Knollhof!
På Hotel Knollhof bliver I budt varmt velkommen til en hyggelig stemning og flotte hotelværelser, der er med til at danne rammen om jeres skiferie, og her kan I bo op til tre personer. Med en skiferie på Hotel Knollhof får I meget mere end blot skiløb. Hotellet byder nemlig på gode faciliteter såsom wellnessområde, kaminstue, legerum til de yngste og en skøn restaurant.

Find og book jeres ferie online eller kontakt os på tlf. 7010 4343.

Skiområdet

På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.

Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen