KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
Ski-in/ski-out: Ja
Lift: 500m
1/4 pension inkl.: 3Ja
Skibus: 0m
Mod gebyr

Bestil Landhaus Hubertus lejligheder i Schladming

Landhaus Hubertus - Lækre værelser af høj standard direkte til udfordrende pist
Landhaus Hubertus er en drømmebolig for den kræsne skiløber. De super lækre dobbeltværelser er nybyggede og ligger direkte på pisten i det udfordrende skiområde Schladming/Rohrmoos. Alle lejlighederne og værelserne har balkon med udsigt over området. Huset rummer en meget hyggelig morgenmadsrestaurant og en lille wellnessafdeling. OBS: Halvpension kan tilkøbes. Middagen indtages på nabohotellet Hotel Erzherzog Johann ca 50 meter fra huset. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Landhaus Hubertus
Vælg boligtype
Fra: 555 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere her...

Der er gratis parkering til lejlighederne og skibussen stopper direkte uden for døren, hvis ikke man ønsker at benytte pisten, som løber tæt forbi lejlighederne. Er du nybegynder og skal på skiskole findes gratis transferbus som kører dig / jer ned til skiskolen.
At vågne op her med den udsigt er et syn som skal ikke kan beskrives, men som skal opleves.
Kun 50 meter derfra ligger hovedhotellet med restaurant hvor evt tilkøbt halvpension serveres til aften.

Morgenmaden et kapitel for sig selv

Her er det sunde hjørne, små retter både kolde og varme, grønsags- og frugtjuice, et stort udvalg af såvel kaffe, te og en masse andet.
Morgenmaden er af den slags hvor man glæder sig hver morgen til at komme ned og se hvad der bydes på. Alt er lavet fra bunden og af friske råvarer fra de omkringliggende gårde.
 

Wellness i huset

Efterfølgende står de gode liggestole klar i stillerummet, hvor en lille lur eller blot en afslappende stund, er den ideelle afslutning på dagens fysiske aktiviteter.
I husets nederste etage er der rig mulighed for at få varmet musklerne igennem og opnå total afslapning i enten saunaen eller den infrarøde kabine. De infrarøde stråler trænger dybt ind i muskulaturen og varmer dem igennem på mest behagelige vis.

Fantastisk skiområde

 Men får alle jer der har stået på ski før, er det blot at gå ud ad døren, spænde skiene på og suse ned af den røde pist til liften. Når det er tid at vende tilbage, er det ligeledes bare at lægge sporet direkte forbi huset, og inden bus er nødvendig. (Naturligvis med forbehold for usædvanlig ringe sneforhold).
Skiområdet Schladming er et fantastisk godt område med masser af udfordringer til både stor pog små, begyndere og øvede. Fra Landhaus Hubertus går der gratis skibus, som kører til alle de 4 startgondoler, der fører op i området. Hvis de mindste skal i skiskole, kører husets transfer direkte til skiskolen og henter dem igen.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen