KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 7
Lift: 200m
Centrum: 700m
Skibus: 20m
Ski-in: Delvis
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Lifthotel værelse i Kirchberg

Hotel Lifthotel - 200 meter fra lift og ski-in/ski-out
Beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Kirchberg og kun 200 m fra liften og 1 km fra liften til det store område Maierlbahn, skibussen holder næsten lige uden for døren. Der er endda mulighed for skiløb til døren ved gode sneforhold, fra det mindre område bag ved hotellet. Hotellet tilbyder en mindre wellnessafdeling med bl.a. sauna. Hotellet er i typisk tirolerstil og ligger i rolige og naturskønne omgivelser. Hotellet byder bl.a. på reception/lobby, spisesal med legerum til børnene, à la carte restaurant, bar og cafe. Derudover er der gratis parkering ved hotellet. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Lifthotel
Vælg boligtype
Fra: 345 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Lifthotel her...

Hvorfor vælge Hotel Lifthotel i Kirchberg?
Der er mange gode grunde til, hvorfor Hotel Lifthotel er et godt bud på skiboligen, hvis I vælger at drage til Kirchberg. Nedenfor har Dansk Bilferie listet hotellets bedste faciliteter.

  • Idyllisk beliggenhed
  • Afslappende wellnessafdeling
  • Lækre retter i hotellets restaurant
  • Legerum for de små
Hotel Lifthotel vil danne rammerne for en fantastisk skiferie. Familiens mindste kan more sig i legerummet med jævnaldrende, og der kan geares helt ned i wellnessafdeling i saunaen eller koble af i whirlpoolen. Når sulten melder sig, kan I nyde et udsøgt måltid i hotellets restaurant. Hotel Lifthotel er et familievenligt skihotel, der gør en dyd i at tilfredsstille hele familien.

Bestil familiens næste skiferie online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343.

Skiområdet

Et område på Bichlalm i Kitzbühel / Kirchberg er forbeholdt off-pisteløbere og hvis man er til off-piste er dette stedet at besøge. Derudover har langrendsløbere også masser af kilometer at boltre sig på i Kitzbühel / Kirchberg. 
 
Kitzbühel / Kirchberg er også et fantastisk sted når skiene spændes af. Østrigsk charme er i højsædet og det mærker man tydeligt på hoteller, restauranter, hyggelige pubber og barer. Nattelivet byder på utallige diskoteker og natklubber. i Kitzbühel / Kirchberg kan natteravnene fortsætte afterskiing til den lyse morgen.
Kitzbühel / Kirchberg byder på afvekslende skiløb og velpreparerede pister samt et moderne liftsystem. Uanset niveau og erfaring har de i alt 160 km noget at byde på. Nybegyndere og mindre øvede kan boltre sig på de mange blå pister. Her er der rig mulighed for at forbedre skiløb og færdigheder i en sådan grad at man kan give sig i kast med de røde og sorte pister der også er at finde i Kitzbühel / Kirchberg. 
Det berømte world cup styrtløb, Hanenkamp, afvikles hvert år i Kitzbühel. Mærk selv suset på styrtløbspisten  ”Die Streif”. Er det ikke styrtløbspisten der fanger jer, men derimod snowboard kan I udfordre jer selv ved Kitzbühler Horn der byder på både halfpipe og boarder-cross strækning.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen