KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 8
1/4 pension inkl.: Ja
Restaurant: På stedet
Lift: 300m
Skibus: 100m
Internet / wifi
Bar
1/4 pension inkl.
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Hotel Lindenhof i Bad Gastein

Hotel Lindenhof - i den solrige del af Bad Gastein
Dette familiehotel er placeret i en kort afstand af 3 minutters gåtur til den nærmest skilift, som fører jer op til skiområdet. Desuden er der kun 500 meter til centrum af byen. Lindenhof har en hyggelig hotel bar hvor I kan få lidt at drikke, en terrasse med solstole, og et godt udvalg af internationale og lokale specialiteter i hotellets restaurant. Derudover er der et spaområde, hvor I kan slappe af efter en lang skidag. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Lindenhof
Vælg boligtype
Fra: 573 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Lindenhof her..

Optimal placering:
 • 300 meter til liften
 • Under 100 meter til skibus
 • 4 minutters gang til termiske bade (Felsenbad)
 • 3 minutter til supermarked
 • 3 minutter til skibutik og udlejning

Velkommen til Lindenhof!
Besøg dette skønne hotel placeret 500 meter fra centrum af Bad Gastein og kun 300 meter til skiliften. I kommer nemt til byen og hurtigt op til alle pisterne. Værelserne på Hotel Lindenhof er simple og moderne og udgør en behagelig base for jeres ophold i Bad Gastein.

Find og book familiens næste skiferie til Bad Gastein i Østrig med et ophold på Lindenhof. Bestil online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Faciliteter på Lindenhof

Hvorfor I skal besøge Hotel Lindenhof:
 • Behagelige og rene værelser
 • Imødekommende personale
 • Flot udsigt
 • Skiopbevaring
 • Lækker restaurant og bar
 • Privat parkering
Faciliteterne
Efter en lang dag på ski, kan I søge afslapning i hotellets spaområde hvor I kan finde en sauna. Når sulten melder sig, kan I nyde et lækkert måltid mad i hotellets restaurant, hvor der bliver serveret retter fra det internationale og det regionale køkken. I hotelbaren kan I altid få en lille forfriskning, som også kan nydes på terrassen, med dejlig udsigt til bjergene.

Skiområdet

Gastein-dalens mange muligheder
I kan med god grund tage på udforskning i hele Gastein-dalen. Den 40 km lange dal indeholder hele 5 forskellige skiområder. Her kan I tage skibussen til de andre skiområder, som har masser at byde på. Området Sportgastein er et rent offpiste-Mekka, i Graukogel har du næsten pisterne for dig selv og i Dorfgastein kan i stå helt om på den anden side til Grossarl.
Bad Gastein
Stubnerkogelbahn liften tager jer fra Bad Gastein byen og direkte op til toppen af bjerget Stubnerkogel i over 2000 meters højde. Herfra kan i stå på ski i Bad Gastein området eller ned mod Bad Hofgastein. Det er et børnevenligt område med flere børneområder, hvor børn og nybergyndere sjovt og sikkert kan starte deres ski-karriere. Området har desuden mange hyggelige hytter der serverer god østrigsk alpemad og hyggelig stemning.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen