KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Skibus: 50m
Lift: 3km
Bar: På stedet
Restaurant: På stedet
Internet / wifi
Bar
1/2 pension inkl.
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Lukashansel - det hyggelige hotel i Zell am See

Hotel Lukashansl - Prisen er i bund og hyggen er i top
Gennem mange år har familien drevet dette hyggelige hotel, der ligger i bydelen Bruck kun 3 km fra liften. Skibussen går ude foran døren og det er dejlig nemt at komme til og fra bakkerne. Hotellet har traditionelle værelser, indrettet i traditionel stil og køkkenet byder på halv-pension og hyggelig morgenmad. Når I kommer fra pisterne, kan I vælge at tage en kop varmt foran den åbne pejs, eller en hyggelig drink i baren. I kan også vælge at tage en omgang i hotellets wellness afdeling og få musklerne blødt op, inden middagen og evt. en stille sving-om efter maden. Hotel Lukashansl byder på en forrygende atmosfærer og gæstfrihed. Derfor er det en ideel ferie for dig og dine medrejsende, som gerne vil have nogle underholdende stunder, fleksibilitet og en afslappende ferie. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Lukashansl
Vælg boligtype
Fra: 382 DKK
pr. person pr. nat
ved 5 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Halvpension inkl. i prisen

Morgenmaden består af en stor morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer af semler, brød, ost, marmelader, nutella (naturligvis), æg, små varme retter, juice, kaffe og te. Når i kommer fra pisten er det muligt at købe en kop varm kakao eller måske en drink og nyde den foran pejsen i ro og fred og nyde dagens oplevelser.
Nyd en wienerschnitzel eller nogle af de andre gode østrigske retter, som følger med i halvpensionen. Aftensmaden består af en 4-retters menu med supper, forret hovedret og dessert. Nogle aftener kan der være en buffet bygget over et bestemt tema.

Skiområdet

Har man muligheden og lysten en dag, kan det anbefales at tage turen helt på på den fantastiske gletsjer Kitzsteinhorn. Her er der fantastisk skiløb året rundt. At stå deroppe og skue udover bjergtoppene og ned på den store Zell sø, er noget helt for sig selv. det skal opleves.
Tag bilen op til liften og stil den på den store parkeringsplads ved gondolen. Eller endnu nemmere hop på skibussen som kører lige fra hotellet op til gondolen. Området Zell am See byder på sjove og gode udfordringer til skiløbere på alle niveau. Skiskolerne har som regel danske skilærer (ikke en garanti) men ellers vil der næsten altid være svenske. En ting er sikkert, børnene skal nok have det sjovt og få lært at stå på ski, uanset hvilket sprog der foregår på.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen