KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
Lift: 500m
Centrum: 50m
Indkøb: 50m
Skibus: 30m
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Sauna
Se alle faciliteter

Hotel Mozart - Bestil hotelværelser i Bad Gastein

Hotel Mozart - God placering og masser af lækker wellness på hotellet
Hotel Mozart er et flot og hyggeligt familiedrevet hotel og er placeret i centrum af Bad Gastein og ca. 500 meter fra Stubnerkogelbahn liften. Hotel Mozart passer perfekt til en skiferie i Bad Gastein - skibussen standser lige uden for døren, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på skiløb. Der hersker en hyggelig og behagelig stemning på hotellet, som bl.a. har en flot indretning, hyggelige fællesarealer, a la carte restaurant og wellness-område. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Mozart
Vælg boligtype
Fra: 405 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Mozart

Skønne faciliteter
Efter en lang dag på ski, kan I glædeligt vende hjem til hotellet og koble helt af i spa- og wellnessområdet, hvor der bl.a. venter sauna, dampbad, jacuzzi og massage, og her kan I ligeledes opleve de helbredende Radon-bade.

Book jeres skifere online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 70104343.
Vi kender Hotel Mozart!
Hotel Mozart er med sine skønne faciliteter det ideelle valg til en fantastisk skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb. Hotellets værelser er flot og komfortabelt indrettede med plads til 1-4 personer, og vil fungere som en god base til skiferien. Nogle værelser har balkon og flot udsigt! Den centrale beliggenhed gør det let for jer at komme til og fra både skiområde, restauranter og indkøb. 

Restaurant og bar på Hotel Mozart

Taunes Bar
Hotellets bar, Taunes Bar, er et oplagt mødested, hvor der tilbydes et hav af lækre cocktails og drinks. Afslut jeres aften i godt selskab og med en kold, smagfuld drink i baren. Hotellet har desuden en vinbar, hvor i kan nyde et godt glas vin fra deres store udvalg.

Mozartstuben
Når sulten melder sig, serveres der lækre retter hos Mozartstuben, som er hotellets restaurant. Restauranten serverer retter med udgangspunkt i det traditionelle østrigske køkken. Nyd godt af hotellets halvpension, hvor der til aften serveres en 3-retters menu eller buffet. Til morgenmad serveres en buffet med et bredt udvalg af morgenmads retter.

Skiområdet

Børnevenligt område
Bad Gastein er super godt til børn. I bunden af Stubnerkogelbahn i Bad Gastein er et par mindre blå pister, perfekt til børn og andre begyndere. Det er også her skiskolerne holder til og det kan anbefales at booke en lektion og forbedre sine evner på ski. Der er som regel flere danske instruktører i Bad Gastein, så husk at spørg efter en dansktalende skilærer.
Masser af muligheder
Skiområdet i Bad Gastein er stort og der er rigtig mange gode muligheder både for børn og voksne. Bad Gastein området hænger sammen med Bad Hofgastein, som giver jer mange kilometer skiløb. I kan også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste. Tager I skibussen den modsatte vej kommer I til et andet skiområde Dorfgastein.

20% på skileje

 
Som kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.

Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen