KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 16
Lift: 400m
Centrum: 0m
Indkøb: 100m
Skibus: 20m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Norica værelser i Bad Hofgastein med Dansk Bilferie

Hotel Norica - Nydeligt hotel med masser af faciliteter
Hotel Norica er et komfortabelt og elegant hotel placeret smukt i hjertet af Bad Hofgastein. Fra hotellet kan I nemt nå skibussen, som standser blot 20 meter herfra og hurtigt kører jer til og fra skiområdet. Hotel Norica har egen underjordisk tunnel, som fører til det berømte kurcenter, Alpentherme Gastein. Her findes bl.a. inden- og udendørs termalbade, varme kilder, wellnesscenter, badeland for hele familien og meget mere. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Norica
Vælg boligtype
Fra: 909 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
11 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Norica

Meget mere end skiløb
Hotel Norica rummer et væld af gode faciliteter. I har eksempelvis adgang til mere end 32.000 kvm wellness i Alpin Spa Gastein, hvor der kan kobles helt af efter en lang dag ude i den friske luft. Når I skal have stillet sulten, står hotellets fantastiske restaurant klar til at servicere jer med kulinariske oplevelser. Her serveres et bredt udvalg af både internationale retter og lokale specialiteter.
Vi kender Hotel Norica!
Det smukke 4-stjernede hotel byder jer varmt velkommen til flotte hotelværelser og gode faciliteter, der absolut er med til at danne rammen om en fuldendt skiferie, der indeholder meget mere end blot skiløb. I bor midt i centrum af Bad Hofgastein, hvor der findes et væld af hyggelige restauranter og butikker.

Book jeres skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Mad & drikke

Aftenmenuen består af en 4-retters menu og dessert buffeten byder blandt andet på pandekager, chokolade mousse, hjemmelavet chokolade og et hav af andre spændende desserter.
Hotel Norica huser en af de fineste restauranter i hele Gastein-dalen. Her vil du opleve fremragende internationale specialiteter samt en udsøgt opmærksomhed på detaljer. Den store morgenmadsbuffet indebærer forskellige æggeretter, friskpresset appelsinjuice, friskbagt brød, smør, bjergost og meget mere.

Bar og Cafe

Udover baren er den hyggelige Cafe Central også en oplevelse værd. Her forkæles du med individuelle drinks og østrigske hjemmelavede kager. I vinkælderen kan du vælge mellem en bred vifte af udsøgte vine fra hele verdenen og deltage i vinsmagning en gang om ugen.
Nyd en drink før middag eller en cocktail foran pejsen. I hotellets bar kan du deltage i snapsesmagning eller livemusik. Baren byder desuden på eftermiddagssnacks som pølser, suppe, pasta og kager som serveres dagligt fra kl 15:00-16:30.

Massage og behandlinger

Spaområdet har et unikt design, udsøgte materialer og masser af lys sikrer en behagelig atmosfære i den keltiske stil. Der tilbydes et væld af behandlinger og effektive massager. De mest eftertragtede behandlinger er Sirona og Meduna, som er harmoniske behandlinger med mælk og honning.
Hotellets keltiske spa er et topmoderne spa-område i en klasse for sig selv. Det nybyggede eksklusive spaområde fra 2014, er en rummelig 1.500 kvm åbent wellness område. I wellness området finder du blandt andet en Finsk sauna (90°), Bio sauna (60°), saltvands dampbad (40° med 13 % saltvand), infrarød kabine, afslapningsrum, brusebad og en swimmingpool med termisk vand.

Lidt om skiområdet

20% rabat på skileje
I får 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
Bad Hofgastein skiområdet er stort og perfekt til familie skituren. Bad Hofgastein hænger sammen med Bad Gastein, og I finder masser af skønne nedfarter i begge områder. På samme liftkort kan I også besøge Sportgasetin, Graukogel og Drofgastein, som alle ligger i Gastein-dalen. Der er fine områder og pister til børn, bl.a. i Ski Center Angertal og i bunden af kabineliften Stubnerkogelbahn i Bad Gastein.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen