KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 15
Centrum: 500m
3/4 pension inkl. : Ja
Skibus: 100m
Lift: 800m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Hotel Palace i Bad Hofgastain

Hotel Palace - 4-stjernet hotel med alt, hvad I behøver
Hotel Palace er et lækkert 4-stjernet hotel i Bad Hofgastein i Gastein-dalen. På Hotel Palace oplever I en varm stemning og behagelige rammer med smukt indrettede fællesområder og gode faciliteter. Hotel Palace har har en rolig placering i byen 500 meter fra centrum og 1km fra liften. I kommer nemt hen til liften med skibussen, der standser blot 100 meter fra hotellet. Når I bor på Hotel Palace, kan I forkæle jer selv med kulinariske oplevelser i restauranten og ren afslapning i det store wellnessområde. OBS: Super tilbud - Ved køb af et 6-dage liftkort til voksen fås GRATIS liftkort til børnene op til 15 år. Dette gælder ved køb af liftkort på Hotel Palace i perioden 14/3-14/4 2020 Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Palace
Vælg boligtype
Fra: 752 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Palace her..

Hvorfor vælge Hotel Palace?
Der er mange gode grunde til at vælge Hotel Palace, men nedenfor har vi samlet nogle af dem:
  • Udsigt til det smukke landskab i Bad Hofgastein
  • Lækker restaurant
  • Komfortable hotelværelser
  • Fremragende wellnessområde
  • Gode sportsaktiviteter
  • Indendørs legeplads til børnene
Vi kender Hotel Palace!
Som gæster på Hotel Palace i Bad Hofgastein, kan I se frem til en nem og skøn skiferie. Her venter god service og komfortabelt indrettede hotelværelser med smuk udsigt til det flotte østrigske og bjergrige landskab omkring Bad Hofgastein.

Bestil jeres skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at give jer en hjælpende hånd.

Inklusive halvpension plus!

Aftensmad
Til aftenmenuen er der lækre ting i vente. Køkkenet er virkelig udsøgt og aftenmenuen afveksler mellem buffet med spændende temaer og 4-retters menuer serveret ved bordene.
Til maden er det muligt at tilkøbe en drikkevare-pakke. Pakken indeholder øl, husets vin og sodavand som er ad libitum under selve måltidet og kun ved bordet i restauranten. Den gælder dog ikke i baren.
Morgenmad og snack
I prisen er der inkluderet en 3/4 pension. Morgenen starter med den overdådig morgenmadsbuffet. Alt hvad man kan forestille sig af nybagt fra køkkenet samt oste, marmelader, skinker, frugt, yoghurt i mange varianter, müsli og så maget mere. Dertil er der juice i forskellige varianter, kaffe og te og kakao. Når I kommer hjem fra en dag på ski vil der være en eftermiddags snack i form af kage eller små stykker belagt brød. Dette varierer fra dag til dag.

Faciliteter på Hotel Palace

Aktiviteter
Hotel Palace har en masse gode faciliteter og aktiviteter. Flere gange om ugen arrangeres bl.a. livemusik og dans.Til børn og unge har hotellet en række sportsfaciliteter, som tennisbane, bordtennis, billiard, dart. Der er også en indendørs legeplads til de mindste. I har på Hotel Palce mulighed for at holde formne ved lige i fitnessrummet. Prøv også aqua-fitness i poolområdet!
Wellnessområde
Hotel Palace byder på et wellnessområde, hvor I kan slappe helt af efter en lang dag på ski. Her er en stor indendørs pool, spa, finsk sauna, dampbad, saltvandsgrotte, solarium og afslapningsområder. Derudover findes der en masse skønhedsbehandlinger, massage og terapi, hvor I kan forkæle jer selv til fulde. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen