KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 21
Skiskole: 1,2km
Lift: 50m
Ski-in/ski-out: Ja
Skitorvet: 1km
Internet / wifi
Spa & wellness mod betaling
Bar
Restaurant
Swimmingpool mod betaling
Jacuzzi / Boblebad mod betaling
Sauna mod betaling
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Radisson Blu Mountain Resort

Hotel Radisson Blu Mountain Resort - Fremragende beliggenhed
Hotellet har en høj standard og perfekt beliggenhed i 800 meters højde med en fantastisk udsigt over Trysilfjellet. Du kan her tage skiene på direkte uden for døren og være hurtigt oppe i terrænet. Bedre bliver det ikke! På hotellet finder du skiudlejning, sportsforretning, bar, restaurant og lækkert spa- og wellnessområde (mod betaling). Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Radisson Blu Mountain Resort
Vælg boligtype
Fra: 697 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Radisson Blu Mountain Resort

Hvorfor vælge Radisson Blu Mountain Resort?
Nedenfor har vi listet 4 grunde: 

  • Inden- og udendørs pool
  • Ski-in/ski-out
  • Luksus i første klasse
  • Et hav af faciliteter
Vi kender Radisson Blu Mountain Resort!
Hotel Radisson Blu Mountain Resort er beliggende midt i fjeldet og byder blandt andet på ski-in/ski-out samt nem adgang til de store pister som alle ligger indenfor 5 km af resortet. 

Udover direkte adgang til pisterne, gør Hotel Radisson Blu Mountain Resort alt for at deres gæster skal føle sig hjemme. Hotellet byder blandt andet på luksus i førsteklasse med fuld service, spa og indendørs swimmingpool.  

Dit ophold

Den rustikke, men samtidig elegante indretning, som man finder i hotelværelserne er med til at skabe en fantastisk atmosfære. Værelserne er møbleret i ægte norsk hyttestil med betagende udsigt over fjeldet. 

Større familier som rejser sammen, har mulighed for at opgradere til en lejlighed, som blandt andet har køkken og flere soveværelser. 
Hotel Radisson Blu Mountain Resort er et hotel med høje standarder og af den bedste kvalitet. Her finder du blandt andet stilfulde boliger og lejligheder, som er ideelle til at slappe af i efter en lang aktiv dag på ski. Alle 369 værelser og suiter byder på en bred vifte af faciliteter, som blandt andet gratis high-speed internet, fladskærms tv og tørreskab. Mange af værelserne har desuden en fantastisk udsigt over bjergene. 

Restaurant & Bar

I modsætning byder Restaurant Stabben på en sund og lækker frokostmenu, med ingredienser både fra det lokale og internationale køkken. Desuden vil det også her være muligt at nyde en aftensmadsmenu. Senere byder restauranten velkommen til afterski og i Lobby Bar vil du ligeledes have mulighed for at nyde en kold drink eller en kop varm chokolade. 
Efter en aktivitetsfyldt dag på ski, er det ikke noget bedre end at lade op på en af Trysils bedste restauranter, som du naturligvis finder på Hotel Radisson Blu Mountain Resort. Restaurant Barken tilbyder en fantastisk morgenmadsbuffet og aftensmadsbuffet med inspiration fra det regionale køkken. 

Services & aktiviteter

Ved Hotel Radisson Blu Mountain Resort finder du desuden legeområde for børnene, skiudlejning, skisport shop og ski-in/ski-out med adgang til hele 68 pister. 
Trysil og Hotel Radisson Blu Mountain Resort byder på et hav af spændende og sjove aktiviteter for alle aldre. Her vil det blandt andet være muligt at nyde varme saunaer og jacuzzis hos Kulpen Spa. Prøv også en svømmetur i den afslappende indendørs swimmingpool eller hold dig frisk i hotellets fitnesscenter. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen