KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Lift: 800m
Centrum: 0m
Indkøb: 0m
Skibus: 20m
Ej spa men Fitness & Wellness
Sauna

Bestil Hotel Restaurant Feldwebel værelser i Wilder Kaiser

Hotel Restaurant Feldwebel - Hotel med høj standard i centrum af Söll
Hotel Restaurant Feldwebel er et dejligt hotel, der kombinerer tradition og nutidig komfort. Hotellet tilbyder høj standard og gæstfrihed. Hotellet er beliggende i Söll centrum lige for foden af shoppingmuligheder og byliv. Der er desuden kun 800 meter til liften, der tager jer op i det skønne skiterræn. Alle værelser blev renoveret i sommeren 2011, så de er 4-stjernede. Samtidig blev der bygget et stort wellnessområde med sauna, fitness center mm. Hotellets andre faciliteter inkluderer restaurant, bar og terrasse. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:



Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Restaurant Feldwebel
Vælg boligtype
Fra: 798 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
8 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Restaurant Feldwebel her..

Hvorfor vælge dette hotel?
Der er flere gode grund til at vælge Hotel Restaurant Feldwebel, men nedenfor er de bedste årsager udvalgt.

  • Høj standard og gæstfrihed
  • Kort afstand til shopping muligheder
  • Wellnessafdeling
  • Restaurant og bar, samt terrasse
Hotel Restaurant Feldwebel byder jer velkommen til skønne rammer, der indbyder til en fantastisk skiferie. Hotellet har en wellnessafdeling, hvor I har muligheden for at koble helt af. Her er både sauna og en afslapningszone. Endvidere er der fitnesslokale med forskelligt træningsudstyr. Når sulten nærmer sig, kan I besøge hotellets restaurant for en udsøgt middag. Senere på aftenen kan I tage i baren for at få en kop varm kaffe eller en forfriskning i form af en lækker drink. Hvis solen viser sine stråler, kan I nyde den på terrassen.

Skiområdet

I Wilder Kaiser kommer du med garanti ikke til at kede dig på den samme pist hele ugen! Med de 280 kilometer sammenhængende pister er det næsten umuligt at komme til at køre på dem allesammen. Pisterne er fordelt således, at der er 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, hvilket giver dig mulighed for at komme ned af bjerget på netop den hældning og sværhedsgrad der passer til dit niveau. Har du ikke fået nok af at stå på ski hele dagen? Så er der heldigvis 10 km oplyste pister om aftenen, som er åbne fra onsdag til lørdag.
Wilder Kaiser der er østrigs største sammenhængende skiområde med skisportsbyerne Söll, Brixen, Itter, Westendorf og Scheffau beliggende rundt om bjerget. Dansk Bilferie tilbyder skiferie til Wilder Kaiser, hvor I har mulighed for at udforske 250 km pister via de 92 lifter, heriblandt adskillige moderne kabine- og stolelifter, der nemt og hurtigt bringer jer rundt blandt 123 pister.

Mere om skiområdet


I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister.
Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for, historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.
Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især KinderKaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen