KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 2
Skibus: 170m
Centrum: 1,6km
Lift: 1,6km
Indkøb: 1,6km
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Schladmingerhof her

Find og bestil hotelværelse på Hotel Schladmingerhof hos Dansk Bilferie
Hotel Schladmingerhof ligger ca. 1,6 km fra gondolen Planai. Hyggeligt hotel men velvære afdeling (børn kun adgang ifølge med en voksen.) Hygggeligt hotel, til en skøn skiferie i Schladming. Skibussen stopper ca. 170 meter fra hotellet, så I kan lade bilen stå ved hotellet. Hotellet har en legerum for børn. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Schladmingerhof
Vælg boligtype
Fra: 585 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Halvpension er med i prisen

Hotellet serverer en 4-retters aften menu der bl.a består af en suppe, en forret, en hovedret og en lækker dessert. Hertil vil der hver dag være en stor salatbuffet, hvorfra I kan forsyne jer med grønt og sprødt.
Nogle aftener kán der være en middagsbuffet som afveksling. Hertil kan der købes øl, vin og vand ved bordet.
Hotel Schladmingerhof forkæler gæsterne med en lækker halvpension. Dagen starter med en morgenmadsbuffet der rummer stort set alt hvad man kan forestille sig at starte dagen med. Hjemmebagt brød, æg, skinker, oste, patéer, marmelader, müssli, div. yoghurter og meget meget mere. Hertil er der juicer, kaffe, te og kakao.
Her er mere end rigeligt at få ladet batterierne op med til en lang og aktiv dag på pisterne.

Skiområdet

På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.
Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen