KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 11
Centrum: 1,5km
Lift: 600m
Ski-out: Nej
Skibus: 100m
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Sonnalp værelse i Kitzbühel/Kirchberg

Hotel Sonnalp - Ægte tyrolerstil i det klassiske skiområde
Hotel Sonnalp er smukt beliggende i Kirchberg og indrettet i den hyggelige tyrolerstil. Omgivelserne og det berømte skiområde tiltrækker ski- og snowboardentusiaster år efter år. Det skønne hotel, de 32 km løjper og over 50 lifte byder jer velkommen til en perfekt skiferie for hele familien, og hotellet er med sin fantastiske beliggenhed med kun 500 meter til pisten og liften det perfekte udgangspunkt for jeres næste skiferie i Østrig. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Sonnalp
Vælg boligtype
Fra: 889 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere her

Faciliteter og aktiviteter
I hotellets restaurant kan I forkæle smagsløgene med en overdådig morgenmadsbuffet. Her kan I også få nyde en 5-retters menu bestående af regionale og internationale retter. Endvidere serverer restauranten et stort udvalg af udsøgte vine fra hotellets egen vinkælder. Efter en lang dag ude i den friske luft kan I slappe af i saunaen, med massage eller med en svømmetur i poolen. Her er desuden bordfodbold, pool og bordtennis, og mulighed for at smække benene op foran pejsen med en god bog fra hotellets bibliotek.
Vi kender Hotel Sonnalp!
Hotel Sonnalp er et skønt hotel med flotte hotelværelser, en fantastisk gæstfrihed, smukke omgivelser samt et væld af gode faciliteter og aktiviteter for hele familien. En gang om ugen arrangerer hotellet en temaaften for hotellets gæster, hvor I kan nyde en smagfuld middag i en hyggelig atmosfære.

Book jeres næste skiferie online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning.

Skiområdet

Det berømte world cup styrtløb, Hanenkamp, afvikles hvert år i Kitzbühel. Mærk selv suset på styrtløbspisten  ”Die Streif”. Er det ikke styrtløbspisten der fanger jer, men derimod snowboard kan I udfordre jer selv ved Kitzbühler Horn der byder på både halfpipe og boarder-cross strækning. Et område på Bichlalm i Kitzbühel / Kirchberg er forbeholdt off-pisteløbere og hvis man er til off-piste er dette stedet at besøge. Derudover har langrendsløbere også masser af kilometer at boltre sig på i Kitzbühel / Kirchberg.
Kitzbühel / Kirchberg byder på afvekslende skiløb og velpreparerede pister samt et moderne liftsystem. Uanset niveau og erfaring har de i alt 160 km noget at byde på. Nybegyndere og mindre øvede kan boltre sig på de mange blå pister. Her er der rig mulighed for at forbedre skiløb og færdigheder i en sådan grad at man kan give sig i kast med de røde og sorte pister der også er at finde i Kitzbühel / Kirchberg.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen