KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
Lift: 6km
Centrum: 1,5km
Indkøb: 1,5km
Skibus: 10m
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Sonngastein værelser i Bad Gastein

Hotel Sonngastein - Børnevenligt med masser af faciliteter
Hotel Sonngastein er et oplagt hotel til en skiferie i Bad Gastein. Dette 4-stjernede hotel er ideelt for børnefamilier og har et utal af aktiviteter for både børn såvel som voksne. Hotellet er beliggende i et roligt område i Badbruck i udkanten af Bad Gastein. Fra hotellet går behagelige skibusser direkte til skiområdets lifter og I kommer hurtigt frem til pisten. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Sonngastein
Vælg boligtype
Fra: 1.271 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
7 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Sonngastein

Aktiviteter
Sonngastein har gode faciliteter som blandt andet restaurant og piano bar. Der er aktiviteter som indendørs tennisbane og fitness rum. For børn og unge er der et 1700 m² stort sport og lege område, hvor et kæmpe udvalg af aktivteter er at finde - basketball, fodbold, håndbold, bordtennis, bordfodbold, hoppeborg, rutsjebane, scootere og meget andet. Der er også underholdningsprogram med live musik, samt en lounge-biograf (1 film om dagen).
Vi kender Hotel Sonngastein!
Hotel Sonngastein er et lille hyggeligt familievenligt hotel med blot 42 suiter og værelser. På hotellet finder du en personlig atmosfære i fredelige omgivelser. Så om du rejser med børn eller i par, vil du altid føle dig godt tilpas på Hotel Sonngastein. 

Find og book jeres skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Restaurant

Ved middag tilbydes en hav af sunde supper, lækre snacks. I restauranten tilbydes der kun kødprodukter fra hotellets egen region. Restauranten samarbejde med lokale slagter butikker og de omkringliggende gårde gør at der bliver dagligt bliver bragt frisk kød, mælk, ost, smør, brød, frugt og grøntsager. 

På restauranter finder du et bredt udvalg af nationale vine dog tilbydes der også en række internationale vine, for dem som ønsker det. 
På hotellets restaurant finder du en lang række spændende og lækre retter. Restauranten har kun de bedste ingredienser fra regionen og lægger stor vægt på friske fødevarer og elsker ekstraordinære menuer. 

Om aftenen finder du et udvalg af op til 30 forskellige salater, raffinerede olier og eddiker, forskellige krydderier og urter og naturligvis alt andet hvad man kan forvente på en førsteklasse buffet restaurant. 

Wellness

På Hotel Sonngastein finder du ikke blot wellness. Her tilbydes der nemlig også termiske kilder. I dalen findes der over 17 forskellige varme kilder, med vand op til 48 grader varmt. De termiske kilder kan nydes direkte på hotellet og giver afslapning til krop og sjæl. Vandets varme letter på muskler og klogler, som kan mærkes i op til flere timer efter.
Nyd godt af hotellets wellness afdeling med en indendørs thermalpool samt to opvarmede udendørs swimmingpools. I finder desuden bio dampbad, sauna og afslapningsrum for voksne. Hotellet tilbyder ligeledes spændende aktiviteter som massage og spabehandlinger mod ekstra betaling.


Skiområdet

Stubnerkogel Bahn ligger i Bad Gastein og tager skiløberne op til toppen hvorfra der er skiløb på højt niveau både ned mod Bad Hofgastein og Bad Gastein. Området har mange hyggelige hytter der serverer god alpemad til rimlige priser.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gastein og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen