KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 15
1/2 pension inkl.: Ja
Restaurant: På stedet
Centrum: 300m
Lift: 300m
Mod betaling
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Sporthotel Royer

Eventyrligt skihotel med skøn placering
Sporthotel Royer får toppoint, når det gælder beliggenhed, da hotellet ligger helt centralt i Schladming. Uanset om du søger afslapning eller aktiviteter, er Sporthotel Royer det rette sted. Værelserne er stilfulde og elegant indrettet med smuk panoramaudsigt, og mange værelser er med balkon. Der er blot 300 meter til liften Plani-Hochwurzen Hauser Kaibling- Reiteralm. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Sporthotel Royer
Vælg boligtype
Fra: 1.145 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Inkl. halvpension

Om aftenen vil der være 4-retters menuer som nogle aftene kan være afløst af en tema buffet. Det kan være lokale retter eller spændende ting fra det internationale køkken.
Alle drikkevare kan købes ved bordene og betales på stedet.
Er der stadig lidt energi tilbage, kan aftendrinken nyes i baren (egen betaling).
Halvpension er inkluderet i prisen
I kan nyde godt af hotellets store udvalg af mad gennem sin halvpension. Dagen starter med den store morgenmadsbuffet. Her finder I nybagt brød og små kager. Müssli og div. nødder, kerner, frugt og andet tilbehør til yoghurt i mange varianter. Æg tilberedt på forskellig vis, skinker og oste der får tænderne til at løbe i vand og meget mere. Her til juice, kaffe, te og kakao.

Mere om hotellet

Hvorfor bo på Sporthotel Royer? 
Schladming byder på et væld af hyggelige og lækre skiboliger, hvor Sporthotel Royer bestemt er ét af de foretrukne valg på skiferien. Nedenfor kan I se, hvorfor Sporthotel Royer er så populært.

  • Exceptionel beliggenhed tæt på liften
  • Luksuriøs wellnessafdeling og sjove sportsaktiviteter
  • Gastronomiske oplevelser
  • Flotte værelser
Sporthotel Royer er skihotellet for jer, der prioriterer en skibolig, hvor I kan geare helt ned, more jer med en masse sportsaktiviteter og forkæle ganen i stor stil med udsøgte retter fra én af hotellets mange restauranter. På Sporthotel Royer får I alt til en komplet og perfekt skiferie, som vil danne ferieminder, der sent vil glemmes.

Bestilling af skiferie
Familiens næste skiferie kan bookes online her på siden eller via vores behjælplige skieksperter på 7010 4343.

Wellness

Mad og drikke
Der er rig mulighed for at opleve masser af smagsvarianter på Sporthotel Royer. Hotellet har tre restauranter, som forsøger at give drage det bedste fra forskellige køkkener. Når I har nydt middagen i en af hotellets restauranter samt vin til maden, kan I drage hen i én af hotelllets to barer, hvor der er alverdens drikke at vælge imellem. Efter en lang dag på ski i den friske luft er det tiltrængt med en udsøgt måltid mad og lækre drikke.
Sport- og wellnessfaciliteter
Hotellet har en omfattende wellnessafdeling med spa, swimmingpool, dampbad, finsk sauna, infrarød kabine, tågebrusere, opvarmede bænke, Feng Sui senge og afslapningsrum. Ønsker I at more jer i familiens selskab med et godt spil, kan I nyde godt af hotellets mange sportsaktiviteter. I kan f.eks. spille tennis, squash, bowling, dart, billiard eller leje cykler og udforske naturområdet, hvis ikke sneen kommer i vejen.

Skiområdet

På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.

Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen