KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
Centrum: 300m
Indkøb: 400m
Lift: 1km
Skibus: 10m
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Tyrol værelser i Wilder Kaiser

Hotel Tyrol - 4-stjernet hotel i hjertet af Söll
Hotel Tyrol er et 4-stjernet hotel i hjertet af Söll og består af et hovedhus og countryhus. Countryhuset Landhaus Tyrol er beliggende på den anden side af vejen. Hotellet er kendt for sin gode service og atmosfære, samt den smukke udsigt til Kitzbühel alperne og Wilder Kaiser. Hotellets faciliteter omfatter reception, foyer/lobby med bar, internethjørne og WLAN mod ekstra betaling i lobbyen, samt der er elevator, restaurant og gratis parkering. Derudover tilbyder Hotel Tyrol en wellness afdeling med damprum og sauna. Mod ekstra betaling kan du benytte solarium, jacuzzien og få massage. Af underholdning er der gym og bordtennis, samt der for familiens yngste er legerum i Landhaus Tyrol. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Tyrol****
Vælg boligtype
Fra: 969 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Tyrol

Hvorfor vælge dette hotel?
Nedenfor har vi listet de bedste grunde til hvorfor I bør have Hotel Tyrol med i jeres overvejelser, om destination for næste skiferie.

  • God atmofære
  • Smuk udsigt til alperne
  • Wellnessafdeling
  • Hyggelige restaurant og bar
Hotel Tyrol er det rette sted at søge hen, hvis man er glad for at stå på ski, men samtidig ønsker afslapningen efterfølgende. På hotellet er der en wellnessafdeling med sauna og dampbad, hvor I har muligheden for at koble fuldstændig af efter en lang dag på pisten. Mod ekstra betaling kan du benytte jacuzzi eller få massage. I hotellets restaurant er der mange lækre retter at vælge imellem, både fra det internationale køkken, men også smagfulde østrigske specialiteter. I baren er der samtidig et bredt udvalg af drikkevarer.

Skiområdet

I Wilder Kaiser kommer du med garanti ikke til at kede dig på den samme pist hele ugen! Med de 280 kilometer sammenhængende pister er det næsten umuligt at komme til at køre på dem allesammen. Pisterne er fordelt således, at der er 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, hvilket giver dig mulighed for at komme ned af bjerget på netop den hældning og sværhedsgrad der passer til dit niveau. Har du ikke fået nok af at stå på ski hele dagen? Så er der heldigvis 10 km oplyste pister om aftenen, som er åbne fra onsdag til lørdag.
 
Wilder Kaiser der er østrigs største sammenhængende skiområde med skisportsbyerne Söll, Brixen, Itter, Westendorf og Scheffau beliggende rundt om bjerget. Dansk Bilferie tilbyder skiferie til Wilder Kaiser, hvor I har mulighed for at udforske 250 km pister via de 92 lifter, heriblandt adskillige moderne kabine- og stolelifter, der nemt og hurtigt bringer jer rundt blandt 123 pister.

Mere om skiområdet

I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister.
Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for, historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.
Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især KinderKaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen