KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 23
Lift: 500m
Skiskole: 500m
Skibus: 10m
Indkøb: 200m
1/2 pension inkl.

Hotel Wagrainerhof bestilles her på danskbilferie.dk

Beliggende i hjertet af Wagrain
Siden 1959 har familien Rötzer drevet Hotel Wagrainerhof der ligger helt centralt placeret i Wagrain. Wagrainerhof er et 4-stjernet hotel, pefekt til en skiferie med lidt ekstra. Hotellet tilbyder sine gæster skønne omgivelser, heriblandt smukke værelser, deres wellness-område med pool og spa, samt hotellets fremragende restaurant. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Wagrainerhof
Vælg boligtype
Fra: 832 DKK
pr. person pr. nat
ved 5 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Om Wagrainerhof

Lækker restaurant
Restauranten på Wagrainerhof er en af Hotellets bedste kvaliteter og maden er lavet med høje standarder. I kan vælge imellem at bestille morgenmad eller halvpension. Morgenmadden består af en stor buffet med en lang række morgenmadsretter, heriblandt æg, ost, pølse, yughurt, croissainter og meget mere. I halvpensionen består aftensmaden af en lækker og varierende 4-retters menu inklusiv salatbar.
4 stjernet luksus for hele familien
Det familieejede Hotel Wagrainerhof er et af Wagrains mest ikoniske hoteller. Hotellet ligger på hovedgaden i Wagrain og er placeret perfekt i forhold til byen og lifterne. Liften finder I 500 meter fra hotellet og I kommer nemt dertil med skibussen, som stopper lige ved hotellets indgang. Hotellet byder på moderne og behagelige værelser og gode faciliteter. Der er desuden masser af sjove aktiviteter for børn.

Faciliteter på Hotel Wagrainerhof

Oversigt over faciliteter:
Lækker restaurant, Bar, Wellnessområde med Sauna og Fitnessrum, Legerum, Dart, Bordtennis, Billiard, Flipper-spil, Playstation, Ski- og støvleopbevaring, Internetterminal, Terrasse, Gratis Wi-fi.
Sky Relax World
Hotel Wagrainerhof tilbyder sine gæster et 900 m2 stort wellness område med masser af mulighed for afslapning. Her er flere forskellige suana'er, dampbad, fittness faciliteter og afslapningsrum og så er det muligt at få masseret sine ømme muskler efter en dag på ski. 

Gratis adgang til Wasserwelt Wagrain

 
Wasserwelt Wagrain
Vil I have endnu mere afslapning og flere bademuligheder, så kan i besøge badelandet Wasserwelt Wagrain. Når I booker hos os får I 2 timer daglig gratis adgang til badelandet! Her er både indendør og udendørspool, vandrutsjebaner og sauna.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen