KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 7
1/2 pension inkl.: Ja
Lift: 150m
Bar: På stedet
Centrum: 0m

Nydelige hotelværelser på Hotel zum Hirschen

Flot hotel i Zell am See - Tæt på lift og inkl. halvpension
Hotel zum Hirschen er drevet af en yderst gæstfri familie, som altid vil få en til at føle sig godt tilpas under sit ophold. Hotellet har en virkelig hyggelig indretning i smagfuld rustik stil, med mange hyggekroge man kan sætte sig og nyde. Restauranten fik tildelt en stjerne af den franske madguide, Gault Millau. Så maden er noget man er nødt til at prøve. Derudover, har hotellet et dejligt spaområde, hvor man kan få massage- og skønhedsbehandlinger. Der er også en sauna, Kneipp-bade og en pool. Ovenikøbet ligger hotellet central I Zell am See, som også er et rigtig godt skiområde. Derfor har hotellet også opbevaringsrum til gæsternes skiudstyr. Der er også gratis parkering I aflåste garager. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Zum Hirschen
Vælg boligtype
Fra: 908 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
4 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Området

Zell am See
Med skiløb i højsædet om vinteren, er det skiløb de fleste gæster bruger sin tid. I området er der altid mange fritidsaktiviteter, og hvis man spørger om hjælp i receptionen hjælper de hellere end gerne med at finde på noget man kan lave. Byen er også rigtig hyggelig og her kan man gå ned og spise, shoppe eller få sig noget at drikke.
Hotel zum Hirschen
Hotellet tilbyder lækre spabehandlinger, sauna, pool og en infrarød kabine. Værelserne er rummelige, og har alt det gæsterne skulle bruge. Derudover, er de i rigtig flot stand. Når maven skal mættes, kan man som gæst på hotellet, se frem til prisvindende mad. Den franske madguide, Gault Millau, har nemlig givet restauranten her en pris.

Lounge & Bar
Efter en lang dag kan du køle ned i baren eller i loungeområdet. Nyd en god og frisk cocktail, tilberedt efter dine ønsker! Hotellets bar er et populært mødested for hotellets gæster og lokalbefolkningen. Find hotellets Ginhouse Sportsbar, som byder på hyggelige aftener og stunder. Perfekt til afterski, efter en dejlig dag på ski. 
Wellness
Nyd afslappende øjeblikke i wellness-området, hvor du finder:
  • Sauna
  • Infrarød kabine
  • Pool med modstrøms system
  • Spabehandlinger 
  • Massage
  • Skønhedsbehandlinger
  • Spafaciliteter/afslapningsområde
Bemærk at behandlingerne er mod ekstra gebyr og på forespørgsel. SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen