KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Skihoteller i Norge & Sverige

Vores store sortiment betyder at I selv kan vælge lige præcis den type skiferie, som passer Jer bedst. Med vores hoteller har I ekstra fleksibilitet og frihed. Nedenfor har vi samlet vores bedste hoteller i Norge og Sverige. Nogle hoteller er inkl. pension. Vælg mellem morgenmad eller halv-pension med morgenmad og aftensmad. Læs mere

Alt om skihoteller i Norge og Sverige

En af de absolutte fordele ved at tage til Norge og Sverige er den lange snegaranti, som strejker sig helt fra december til april, i modsætning til Alperne, som slet ikke har garanti. Det betyder blandt andet, at det er muligt at tage afsted i påsken eller senere, når mange andre områder i Alperne er lukket. 
I norden har man brugt skiløb i over 4000 år, hvilket også er grunden til, at vi fortsætter med at kunne præsentere nogle af verdens bedste vinteratleter. Hvis man ser på Norge alene har de vundet over 303 medaljer i vinter OL. Derfor kommer det naturligvis ikke som en overraskelse at Sverige og Norge tilbyder fremragende sneforhold, skiundervisning og infrastuktur til at støtte op om passionen for vintersport. 

Norske og svenske skisportsområder

Alle vores skiområder tilbyder en bred vifte af boliger lige fra store hytter, til luksus lejligheder og moderne hoteller. 

Frem for alt vil I opdage at en skiferie til norden vil give jer mulighed for at undgå store folkemængder, selv i skoleferierne. Mindre tid ved lifterne giver jer mere tid på pisterne.
De nordiske skidestinationer er ofte af rigtig høj standard og i moderne stil i form af faciliteter og boliger. Områderne er særligt gode for familier, som er interesserede i masser af aktiviteter udenfor pisterne såsom hundeslædekørsel, hestevogn, swimmingpools, bowlingbaner og endda indendørs surfing. Børnepasning og børnevenlige skiskoler gør Norge og Sverige til ideele feriedestinationer for børnefamilier. 

Hvorfor vælge hotel?

Norge og Sverige kan prale af nogle af de smukkeste landskaber i verden. Her har man nemlg både snedækkede bjerge, gode pister og blå himmel som alt sammen venter med uovertruffen nordisk charme. 
Med landskaber, der ligner noget man kunne finde på et julekort, er norden et ekstraordinært sted for rejsende at besøge. Den afslappede kultur og idylliske skiforhold gør dette til et fantastisk feriemål. 

Mange mennesker vælger hytter eller lejligheder når de tager på skiferie, men der er naturligvis også nogle klare fordele ved at bo på et skihotel. Alle vores skihoteller tilbyder et væld af faciliteter heriblandt restaurant, wellness, underholdning og meget mere. Så hvis I søger en ferie, hvor rengøring, madlavning og underholdning bliver lavet for jer, så er en skiferie på hotel den helt rigtige løsning.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen