KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Bo tæt på børneområdet i lejlighed eller på hotel

Alle Dansk Bilferies destinationer er målrettet børnefamilier! Nedenfor har vi samlet de hoteller og lejligheder som ligger bedst i forhold til børneområdet, skiskole og lifter. Alle boliger ligger direkte ved eller inden for 100 meter til børneområdet. I børneområdet finder du lukkede områder med børnevenlige bakker og sjove aktiviteter, hvor de mindste kan lege og stå på ski i trygge rammer. Læs mere

Vælg den rigtige skidestination

Dansk Bilferie tilbyder et væld af skiområder, som alle byder på kort kø ved lifterne, skiskole, et hav af faciliteter og god service samt børnevenlig atmosfære. Desuden har Norge og Sverige en række blide pister, som er særligt velegnede til børn og andre pister, som henvender sig til den professionelle skiløber. Trysil, Hemsedal og Lindvallen tilbyder blandt andet en perfekt blanding af rolige hoteller midt på pisten med ski-in/ski-out, kombineret med et fantastisk omkringliggende landskab.   
Er I en familie med børn, som ikke er de mest erfarne inden for skiløb? Så er det vigtigt, at I vælger den helt rigtige destination, der passer til jeres behov. Dansk Bilferies skiområder i Norge og Sverige er vant til at håndtere både erfarne skiløbere og nybegyndere og kombinere det med verdensklasse boliger. Faktisk er Norge og Sverige så populære at de trækker skientusiaster fra hele verden, på trods af den lange distance.

Skisport til familier med spædbørn og babyer

Både Norge og Sverige har et veletableret ry, som familievenlige skidestinationer. Her finder du blandt andet børnepasning i alderen 6 måneder og op efter. Desuden findes der også mange steder, som tilbyder vuggestuer og privat børnepasning. I mange tilfælde er privat børnepasning en bedre løsning, da børnene kan blive i hytten i trygge rammer. 
Det er de færreste børn som starter med skiløb før de er 3 år gamle, derfor kan børnepasning være en vigtig faktor, hvis mor og far også skal nå at stå på ski. Derfor tilbyder de fleste store områder i Norge og Sverige børnehave eller "Snehave", som oftest ligger lige ved siden af børnepisterne, for dem som ikke selv kan stå på ski endnu. Her kan børnene lege med sne i et sikkert miljø.  

Skisport for familier med børn i alderen 4-12

Hvis man tager på skiferie i Norge og Sverige er der mange skiarrangører der tilbyder en blanding af børnepasning og skiinstruktion, som er ideel for børn i aldersgruppen 4-12. 

Desuden findes der også et hav af hoteller, der stiller børnepasning til rådighed for deres gæster, hvilket også kan være en god løsning. 
Valget af skiområde eller i det mindste valget af skiskole er afgørende. Minimumsalderen for skiskole kan variere fra land til land, men som hovedregel, skal man være minimum 3 år. En af de store fordele ved skiskole i Norge og Sverige er de meget lave sprogbarrierer. Det betyder at guiderne sagtens kan forstå børnene, selvom børnene måske ikke altid kan forstå dem. Det betyder, at børnene er mere trygge og altid kan kommunikere, i modsætning til i Alperne, hvor kommunikationen kan blive meget svær. 

Skidestinationer for familier med teenagere

Derfor huser de mest populære skisportssteder i Norge og Sverige flotte snowparker, hvor de unge kan lære tricks og konkurrere med hinanden. Desuden kan man også her finde gode off-pist muligheder til ethvert niveau. 
Vi ser en ny tendens til, at mange operatører og skiarrangører ikke tager højde for, at teenagere skal behandles separat og ikke bare skubbes ind i børne- eller voksenkategorien. Det betyder, at man i Norge og Sverige har fokus på de mange unge adrenalin-junkier i alderen 12 år og derover. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen