KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Stort kendskab til de enkelte destinationer. Ring til os på 7010 4343 for at høre mere.
 

Danmarks største udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på de bedste rejsemål i Norge, Sverige & Østrig.
Tryghed ved bestilling, dansk kundeservice
og medlem af rejsegarantifonden.
Vores tidligere kunder har
givet os 5 stjerner på Trustpilot.


Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere rejser hvert år rundt for at besøge de enkelte destinationer og har derfor et stort kendskab til både skiområdet og de enkelte ferieboliger.

Ring gerne til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning omkring din og familiens næste skiferie.

Vi har nøje udvalgt de bedste skidestinationer i Europa og er stolte over at kunne præsentere Danmarks største udvalg af hytter, hoteller, lejligheder og pensioner på de allerbedste skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Boligerne er udvalgt ud fra beliggenhed i forhold til pisten og lifterne og skal desuden være velegnet til børnefamilier.

Dansk Bilferie er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden, og du er derfor sikret økonomisk, når du bestiller din pakkerejse hos Dansk Bilferie. Dansk Biflerie har mere end 20 år på bagen, har en solid økonomi og er som 1 af blot 4,7% af de danske virksomheder AAA certificeret via Bisnode. AAA gives kun til aktieselskaber, som har en sund økonomi og en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Sidst men ikke mindst er vi stolte over at have så mange tilfredse kunder, som vender tilbage år efter år. Dansk Bilferie opsamler brugeranmeldelse via Trustpilot og får hele tiden positive tilbagemeldinger fra tidligere gæster. Læs mere på Trustpilot.dk.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen