KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Jul i selskab med familie og venner

Det er en uforglemmelig oplevelse at holde jul på ski - og utrolig hyggeligt! Jul blandt fjeldene og med snegaranti i Norge eller Sverige er perfekt til hele familien i uge 52. Stå op juleaftensdag og tag et par timer på ski, inden julefreden for alvor sænker sig over familien med gaver, god mad og hygge. Nedenfor finder du et udvalg af populære skiboliger, som det allerede er muligt at bestille nu, så den hvide jul er sikret. Læs mere

Hold jul i sneen

Skiferie i højtiderne
Hvis det ikke lige passer jer at rejse væk i julen, så kan I også tage på skiferie i nogle af de andre højtider. Det er mindst lige så eventyrligt - og specielt lige så hyggeligt.

Tag på skiferie i påsken og oplev højtiden på en helt ny måde. I kan også vælge at holde nytår på skiferien, hvor særligt fejringen i De Østrigske Alper vil overgå festfyrværkeriet derhjemme.
Garanti for hvid jul
Det er noget ganske særligt at være på skiferie over julen, og det vil med sikkerhed være en jul, der skiller sig ud og huskes af hele familien. I kan fejre julen på en hyggelig skiferie i Norge, Sverige eller Østrig i uge 52.  

Så kan I stå på ski om dagen, så ventetiden frem til juleaften ikke føles så lang. Hvis I vælger at bo I en hytte, kan I lave jeres egen julemad i hyggelige rammer.

Jul nordpå i fjeldene

De bedste skiboliger
Dansk Bilferie tilbyder skønne skiboliger i Åre, Tandådalen/Hundfjället og Vemdalen i Sverige, der egner sig godt til jul.

Vil I hellere holde jul i Norge, så anbefaler vi Hemsedal og Trysil i Norge. Turen er lidt længere, men I kan tage toget eller flyve til skidestinationerne.

Norge eller Sverige
Drømmer I om ski og julehygge i De Norske Fjelde eller på de svenske skisportssteder, så glæd jer til fint opyntet hoteller og julemusik i højtalerne.

I kan for eksempel tage på en hyggelig kanetur i Trysil eller snuppe en varm kakao i varmestuerne. Sverige og Norge har fantastiske rammer for børn og nybegyndere med et bredt udvalg af løjper til alle. 

Tag til Østrig i juleferien

Skilejligheder og -hoteller
Østrig har gode lejligheder til familien, der er store og rumlige samt typisk ligger ned til byen, så I bor tæt på julelys og julearrangementer. En lejlighed er også oplagt, hvis I vil fejre en hjemlig jul på ski.

På hotel kan I få julemaden serveret og trække jer nemt tilbage om aftenen, når juleaften går på hæld. Du kan læse mere om skiboliger i Østrig her.

De Østrigske Alper
Med en skiferie til Østrig over julen er der fantastiske rammer for skøn julehygge med hele familien.

Østrig byder på alsidigt skiløb, hvor der er gode off pister, begynderbakker og brede alpinpiste til alle niveauer. Nyd en Jagertee på bjergtoppen eller festlig afterski på byens barer for at fejre julen på bedste vis.

Fordelene ved juleski

Nyd december måned og juleaften
Kom væk fra december måndes julestress, og nyd julen som den skal! Med sneen omkring jer, julefred i familien og dejlig julemad. 

Skiferie i december er tid til afkobling fra hverdagens stress og jag, der med garanti er forhøjet i julemåneden. I skal blot tænke på jeres sving, stave og finpusse jeres skistil, resten kan I ønske jer til.
6 grunde til at holde jul på ski

  1. Dine chancer for en hvid jul øges markant
  2. Du bruger næsten ingen feriedage på ski
  3. Julefedtet afbrændes hurtigt på pisterne
  4. Ingen der skal køre hjem efter snapsen
  5. Frygt ej sne: - sneskovlning, + bedre pister
  6. Alle er samlet om at holde en fælles jul
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen