KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Kør-selv skiferie til De Østrigske Alper

Hos Dansk Bilferie er vi eksperter i kør-selv skiferie til Østrig. Vi har over 20 års erfaring med kør-selv skiferier til de bedste priser. Vi hjælper med at finde den perfekte destination til jeres familie. De Østrigske Alper byder på skiløb i verdensklasse, hvor hele familien kan være med. Nedenfor finder I nogle af de bedste skiboliger. Læs mere

Hvorfor tage på kør-selv skiferie til Østrig?

Hvorfor vælge kør-selv skiferie til Østrig?
Dansk Bilferie har nedenfor listet et par af de mange god grunde til hvorfor.

  • Kør-selv ferie er optimalt for børnefamilier
  • Den største fleksibilitet til og fra destinationen
  • Østrig har nogle af Europas bedste skiområder
  • På kør-selv ferien bestemmer i selv farten
Eksperter i kør-selv skiferier!
Find og book din næste kør-selv skiferie til Østrig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf.: 7010 4343. Her kan du få informationer om de enkelte skidestinationer og boligtyper i Østrig. Vores ferierådgivere kender destinationerne, hytterne, lejlighederne og hotellerne, hvilket gør at du altid får kvalificeret og personlig rådgivning hos Dansk Bilferie.

Læs mere om kør-selv skiferie til Østrig...

Inden starten på jeres kør-selv skiferie til Østrig fremsender Dansk Bilferie kørselsvejledning og voucher til indkvarteringsstedet. Får I undervejs brug for hjælp sidder vi selvfølgelig klar på telefonen til at råde og vejlede jer. Hos Dansk Bilferie hjælper vi hellere end gerne med at arrangere færge, liftkort, skiskole og skileje. Bestiller du det gennem Dansk Bilferie opnår du ofte gode rabatter på billetten.
Bestem selv
Der er mange fordele ved selv at køre på skiferie, og vi mener klart, at kør-selv skiferie er den optimale transportform for familien, især hvis man rejser med små børn. Når I kører selv får I den største fleksibilitet på turen, og I har mulighed for at tage en overnatning undervejs, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er kun jer selv der bestemmer farten!

Kør-selv skiferie områder i Østrig

Wagrain/Flauchau
Denne destination består af tre sammenhængende områder og byder på mere end 800 km skiløb og udfordringer for både nybegyndere og eksperten.
Læs mere om Wagrain/Flachau her.

Bad Gastein
Området her er en gammel fyrstelig by og har meget karakteristisk arkitektur. En meget unik skisportsby med smuk natur. Læs mere om Bad Gastein her.

Zell am See
Dette område tilbyder udfordringer på alle niveauer. Her er et bredt udvalg af både grønne, såvel som røde pister, men også pukkelpister og snoede offpister.
Læs mere om Zell am See her.

Bestil kør-selv skiferien til Østrig hos Dansk Bilferie

Her på siden kan du se vores store udvalg af kør-selv skiferie til de bedste skidestinationer i Østrig.
Få et nemt og hurtigt overblik over alle de gode og billige kør-selv skiferie tilbud på Dansk Bilferie. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere af de mange skønne lejligheder og hoteller samt de mange fantastiske destinationer i Østrig. Vi hjælper dig til at finde en kør-selv skiferie som passer præcis til hele familiens ønsker og behov. Klik her for flere informationer om kør-selv skiferie til Østrig.
Hjælp og vejledning
Hos Dansk Bilferie tilbyder vi udelukkende kør-selv skiferie, og netop derfor kan vi tilbyde dig, som selv klarer transporten, markedets allerbedste priser.
Er du i tvivl om, hvilken destination I skal vælge til familiens næste kør-selv skiferie, står vi altid klar med gode tips, råd og vejledning. Vores erfarne ferierådgivere kender destinationerne og turen til skisportsstedet, og derfor kan de give jer den allerbedste vejledning både før, under og efter rejsen.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen