KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Kør-selv til de bedste skidestinationer

Find og book familiens næste kør-selv skiferie hos Dansk Bilferie. Vi hjælper jer afsted på ferie til de bedste destinationer og guider jer hele vejen frem til jeres skibolig. Dansk Bilferie har skiferier i høj kvalitet, og du kan se vores store udvalg af skihytter, lejligheder og hoteller på vores populære skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig lige her! Læs mere

Hvorfor tage på kør-selv skiferie?

Hvorfor kør-selv skiferie?
Der er mange fordele ved selv at køre på skiferie. Nedenfor har Dansk Bilferie listet nogle af disse.

  • Børnefamiliens mest optimale transportform
  • De største skiferieoplevelser for hele familien
  • Den største fleksibilitet til og fra destinationen
  • På kør-selv skiferien bestemmer I selv farten
Vi kender skidestinationerne!
Bestil kør-selv skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343. De sidder klar med gode tips, råd og vejledning om din næste kør-selv skiferie. Få en snak med en ferierådgiver, som selv er erfaren skiløber og kender de mange skiområder. Vi ser frem til at høre om dine planer og ønsker, og vi vil hjælpe dig med at finde de,t der passer bedst til dig og din familie.

Ekspert i kør-selv skiferie

Inden starten på jeres kør-selv skiferie fremsender Dansk Bilferie kørselsvejledning og voucher til indkvarteringsstedet. Får I undervejs brug for hjælp står vi selvfølgelig klar til at råde og vejlede jer.
På kør-selv skiferien hjælper vi hellere end gerne med at arrangere færge, liftkort, skiskole og skileje. Bestiller du det gennem Dansk Bilferie opnår du ofte gode rabatter på billetten.
Navnet siger alt! Dansk Bilferie er ekspert i kør-selv skiferie til Norge, Sverige og Østrig. Dansk Bilferie tilbyder udelukkende kør-selv skiferie, og vi kan derfor tilbyde dig, som selv klarer transporten, de allerbedste priser på kør-selv skiferie. Får I brug for hjælp undervejs på kør-selv skiferien står vi selvfølgelig til disposition. Er du i tvivl om, hvor familiens næste kør-selv skiferie skal gå hen, står vi altid klar med gode tips og råd. Vores erfarne ferierådgivere kender destinationerne og turen til skisportsstedet, og derfor kan de give jer den allerbedste vejledning til den næste kør-selv skiferie for hele familien.

Mange fordele ved kør-selv skiferie

Destinationer
Hos Dansk Bilferie har vi destinationer i de bedste skisportssteder i Norge, Sverige og Østrig. Her er der med garanti masser af mulighed for at udfolde sin indre skiløber, hvad end man er nybegynder eller erfaren.


Glade gæster
Dansk Bilferie sender hvert år et stort antal glade feriegæster til skiferiedestinationer i Norge, Sverige og Østrig. Vi tilbyder udelukkende kør-selv skiferier, men det betyder til gengæld, at vi kan tilbyde markedets absolut laveste priser.
Kør-selv skiferie er den optimale ferie og transportform for hele familien. Kør-selv skiferie giver de store skiferie oplevelser for hele familien og den største fleksibilitet på turen til og fra destinationen.

Bestil din kør-selv skiferie hos Dansk Bilferie

Få et nemt og hurtigt overblik over alle de gode og billige kør-selv skiferie-tilbud på Dansk Bilferie. Tag et kig rundt på siden og lad dig inspirere af de mange skønne hytter, lejligheder og hoteller samt de mange fantastiske destinationer. Vi kan hjælpe dig med at finde en kør-selv skiferie, som passer præcis til hele familiens ønsker og behov.
Vejledning og hjælp
Hos Dansk Bilferie er vi effektive, vi har lave omkostninger og fokuserer 100% på rejser, hvor du selv sørger for transporten - netop derfor kan vi tilbyde dig markedets absolut laveste priser på kør-selv skiferier. Se vores store udvalg af kør-selv skiferier til de bedste skidestinationer i Europa her på siden.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen