KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
Ski-in/ski-out: Ja
Lift: 500m
Indkøb: 3km
Skibus: 0m
Internet / wifi
På nabohotellet mod gebyr
På nabohotellet
På nabohotellet
Sauna
Morgenmad kan bestilles
Se alle faciliteter

Bestil Landhaus Hubertus lejligheder i Schladming

Landhaus Hubertus Lejligheder - Lækre lejligheder af høj standard direkte til udfordrende pist
Landhaus Hubertus er en drømmebolig for den kræsne skiløber. De super lækre lejligheder og dobbeltværelser er nybyggede og ligger direkte på pisten i det udfordrende skiområde Schladming/Rohrmoos. Alle lejlighederne og værelserne har balkon med udsigt over området. Kun 50 meter derfra ligger hovedhotellet med restaurant, hvor evt. tilkøbt halvpension serveres til aften. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Landhaus Hubertus lejligheder
Vælg boligtype
Fra: 485 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Landhaus Hubertus - Lejlighederne

Der er adgang til sauna (i åbningstiden), gratis Wi-Fi, inkl. opredte senge ved ankomst (som på hotel) til det bookede antal personer i lejligheden, håndklæder (små og store), samt mulighed for at bestille friskbagt morgenbrød mod gebyr (forhåndsreserveres i receptionen).
Stuerne i lejlighederne er generøst indrettede og i lejligheden til 5 pers. (Diana 2) er der indbygget et stort panoramavindue med en unik udsigt over byen Schladming, pisterne på den modsatte side af bjerget og bjergtoppene. Det er et syn som skal ikke kan beskrives, men som skal opleves.

Mad

På nabohotellet Erzherzog Johann der ligger bare 30 meter væk, er vil det være muligt at tilkøbe aftensmad. Her serveres en 4-retters menu eller buffet fra et af byens bedste køkkener. Det er også muligt at tilkøbe måde morgenmad og aftensmad som halvpension.
I husets nederste etage ligger den hyggelige morgenmadsrestaurant, som hver dag serverer de lækreste små varme retter, nybagt brød, æg og skinke, marmelader, juice og meget andet. Alt sammen kommer fra de lokale gårde og er til størstedelen økologisk. Morgenmad kan tilkøbes hjemmefra eller på stedet.
 

Skiområdet

Schladming har en meget lang række udfordringer til skiløbere på alle plan. Her er nybegynder område og plads til de mindste og her er svære stejle pister til de dygtige. Områder er stort og man behøver ikke at stå på den samme pist to gange på en dag. Se mere under destinationen.
Pisterne ligger lige uden for huset Landhaus Hubertus, og hvis du kan stå bare lidt på ski, er det bare at spænde hjelmen og skiene og glide ud på pisten, få minutter efter står du ved gondolen. Skulle du have små børn med eller være nybegynder, så er det blot at hoppe på enten den gratis skibus, som holder lige uden før døren, eller tage den gratis transfer fra hotellet ned til skiskolen.

Wellness i huset

I stillerummet er der mulighed for at ligge på de dejlige liggestole og bare lade dagen passere revy, mens roen indfinder sig. Østrigerne kán det der med at forkæle sig selv efter en dag på ski og det kunne vi danskere godt lære noget af. Det er kun velgørende.
 
Når skidagen har taget sin ende og solen er på vej ned, er det tid til at lade kroppen hvile og gøre sig klar til morgendagens skiløb. I husets nederste etage har du muligheden. Enten kan du lade kroppen gennemvarme i bio-saunaen, eller du kan tage en tur i den infrarøde kabine. De infrarøde stråler er ekstremt velgørende for musklerne. De bliver varmet igennem og giver en fantastisk afslapning i hele kroppen.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen