KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 300m
Centrum: 550m
Indkøb: 200m
Skibus: 100m
Internet / wifi
Lille wellness afdeling
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Landhaus Rustika De Luxe i Wagrain

Landhaus Rustika De Luxe - Stor, skøn lejlighed til max 17 pers. med wellness og gratis adgang til vandland
Landhaus Rustika De Luxe er en af Wagrains største boliger, der har lejlighed med plads til op til 17 personer. Boligen egner sig derfor særdeles godt til skiferie for fx flere familier eller en stor vennegruppe, der rejser sammen. Landhaus Rustika De Luxe er en unik og helt nybygget bolig beliggende i hjertet af Wagrain, blot 300 meter fra Flying Mozart og 200 meter fra det store vandland. Den store bolig består af 2 mindre, én til 7 personer og én til 10 personer. Disse to kan sættes sammen til én stor med plads til 17 personer eller bookes enkeltvis. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Landhaus Rustika De Luxe
Vælg boligtype
Fra: 98 DKK
pr. person pr. nat
ved 10 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Hvorfor vælge Rustika de Luxe?

Placering
Landhaus Rustika De Luxe ligger 300 meter fra flying Mozart-liften og kun 50 meter fra nærmeste skibus. I gåafstand ligger et SPAR-supermarked, hvor I kan købe ind til at lave mad i jeres lejlighed. Der er også en række forskellige restauranter indenfor 500 meter.
Lejligheder og faciliteter
Disse lejligheder ligger i den nye tilbyggede 2. sal på Landhaus Rustika. Lejlighederne er store, rummelige og moderne indrettede - perfekt til familier og mindre grupper. Der er fuldt udstyret køkken med bl.a. kaffemaskine, opvaskemaskine og ovn, samt opholdsplads med sofa, hvor I kan slappe af efter en aktiv dag på ski.  I får adgang til husets lille wellnessafdeling med infrarød kabine, spa-bad, dampbad, sauna og mulighed for massage. Børnene har rig mulighed for at kæle og lege med dyr som bl.a. ponyer, høns, marsvin, kaniner og geder i husets lille børne-zoo.

Skiområdet

Grafenberg
Halvvejs oppe med Flying Mozart liften kan I stå af og tage den store G-Link kabinelift på tværs over Wagrain til Grafenberg-bjerget. Herfra tager I liften videre til toppen og herfra kan I løbe til St. Johann im Pongau. Det hurtige og moderne liftsystem gør, at I hurtigt kommer fra bjerg til bjerg og fra dal til dal, hvilket giver jer masser af varieret skiløb. Rundt om på bjergene finder I desuden hyggelige restauranter med klassiske østrigske retter, perfekt til en hyggelig frokost i den østrigske vinter-sol.
Flying Mozart
Lejlighederne ligger omkring 300 meter fra flying Mozart-liften, som tager jer direkte op på toppen af bjerget. Herfra kan I stå på ski ned mod Wagrain eller ned mod Flachau. Bjerget er kendt for sine brede og lange røde pister, der går ned ad alle bjergets sider. Her ligger også den charmerende røde 8'er piste, som snor sig hele vejen fra top til bund imellem grantræerne. Området er desuden meget børnevenligt og de danske skiinstruktører, står klar til at hjælpe med nye skiteknikker. 

Unikke tilbud når I booker hos os!

20% på skileje
Som kunde hos Dansk Bilferie, får I ved fremvisning af tilsendte voucher, følgende rabatter:
  • 20 % på leje af skiudstyr hos Sport SPIZ im Zentrum.
Wasserwelt Wagrain
Wasserwelt Wagrain er et badeland i midten af Wagrain og er et trækplaster for både store og små børn. For alle der trænger til en tur i pool eller sauna for at bløde musklerne op i sauna eller dampbad er der daglig adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain. Her er både saunaer, dampbade, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere. 
 
Når I booker hos os får i hver dag på jeres ferie 2 timer gratis i Wasserwelt Wagrain!
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen