KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 3
Lift: 600m
Centrum: 0m
Indkøb: 250m
Skibus: 25m
Internet / wifi

Velkommen til Markt 16 i Wagrain/Flachau

Markt 16 - Nye og moderne lejligheder med fremragende placering
Bestil en lejlighed i hjertet af Wagrain til jeres næste skirejse. Markt 16 er helt nye, moderne lejligheder indrettet i skandinavisk stil med en suveræn beliggenhed. Skibussen stopper lige udenfor døren og kan tage jer de 300 meter hen til liften. Lejlighederne er godt indrettede og har alt, hvad I skal bruge til jeres skiferie. Fra alle lejligheder er der en fantastisk udsigt til bjergene omkring Wagrain og i kort afstand finder I spise- og indkøbsmuligheder. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Markt 16 - Wagrain
Vælg boligtype
Fra: 480 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Markt 16 lejligheder

Placering:
Top 6 og Top 7 ligger over for hinanden på 2. sal
Top 10 , Top 11 og Top 3 ligger på 1. sal.
Top 2 ligger i stue-etagen på samme niveau som sportsbutikken SPIZ. 

De mange lejligheder giver jer mulighed for at rejse hele familien eller flere venner sammen, da alle lejlighederne er samlet under samme tag. 
Indretning og faciliteter
Alle lejligheder er udstyret med fladskærms tv, gulvvarme, fri internet, ligesom de lækre håndklæder og alt sengetøjet er indkøbt med kærlig hånd og med øje for indretning og velvære. Skabene i køkkenerne er fyldt med alt, hvad hjertet begærer til madlavning, ligesom de alle har opvaskemaskine, ovn/komfur, køleskab, el-koger, kaffemaskine, og grill. Der er desuden balkon til alle lejlighederne. I kælderen er der gratis parkeringsplads, vaskemaskine og opbevaringsrum til ski.

Byen og området

Skiområdet
Wagrain er et velfungerende og charmerende skiområde. I kan stå på ski på enten Grafenberg bjerget og videre til St. Johann eller på Flying Mozart og videre til den røde 8'er og Flachau. Liftsystemerne hænger godt sammen og tager jer hurtigt videre til næste bjergtop. Rundt om på bjergene finder I hyggelige restauranter med lokale specialiteter på menuen.
Wagrain
Markt 16 lejlighederne ligger i centrum af Wagrain, lige midt på torvet. Lige i nærheden findes gode indkøbsmuligheder, som bl.a. slagter, bager og supermarked. Der ligger desuden, i gåafstand, et væld af gode restauranter, cafeer, barer og festlig østrigsk afterski. Der er desuden en række butikker, hvor I kan shoppe skiudstyr, tøj eller souvenirs.

20% rabat på skileje og gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain

20% på skileje
Som kunde hos Dansk Bilferie, får du ved fremvisning af tilsendte voucher følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz. Skiudlejning SPIZ Sport im Zentrum,  Markt 16, 5602 Wagrain ligger i stueetagen af Markt 16 under jeres lejligheder - lige ved den store snemand midt i byen.
Wasserwelt Wagrain
Wasserwelt Wagrain er, udover ski, en af de mest populære aktiviteter i Wagrain om vinteren. Efter en lang dag på ski er der ikke noget bedre end en tur i det store vandland. Saunaer, dampbade, rutsjebane med video, udendørs bassin og meget mere venter jer!

Når I bor i Markt 16 får I gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer. Gæstekortet får I samme sted som I får jeres nøgle hos Sport Spiz.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen