KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 21
Lift: 50m
Ski-in/ski-out: Ja
Indkøb: 0m
Skiskole: 1,2km
Internet / wifi
Spa & wellness mod betaling
Bar
Restaurant
Swimmingpool mod betaling
Jacuzzi / Boblebad mod betaling
Sauna mod betaling
Se alle faciliteter

Bestil Mountain Resort Lejligheder i Trysil

Find og bestil lejligheder på Mountain Resort hos Dansk Bilferie
Mountain Resort (Radisson Blu) i Trysil er de absolut mest populære lejligheder til skiferien i Trysil. Mountain Resort har en høj standard og er perfekt beliggende direkte ud til pisten og liftene. Alle lejligheder har WIFI og obligatorisk i prisen er der i alle lejligheder slutrengøring og opredte senge. Har i booket skiskole skal i tage liften op og stå på ski til skiskolen. For nybegynder kan i med fordel tage bilen til parkeringspladsen ved Høyfjellscenteret og gå til skiskolen (ca 1 km fra Mountain Resort) Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Mountain Resort Lejligheder
Vælg boligtype
Fra: 478 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
10 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Mountain Resort Trysil her...

Hvorfor vælge Mountain Resort Trysil?
Her er fire gode grunde til at vælge netop dette sted:

  • Nyrenoveret resort med alt indenfor rækkevidde
  • Beliggenhed i 800 meters højde er garanti for sne hele sæsonen
  • Et væld af fremragende faciliteter som spa- og wellness
  • Familie- og børnevenligt skisted med faciliteter for de yngste
Filosofien bag Mountain Resort Trysil er, at alt hvad man behøver for at få den perfekte skiferie, skal findes direkte på stedet. Her er hele familien garanteret en frermagende skiferie med alt, hvad hjertet begærer.

Dansk Bilferie har besøgt stedet flere gange og har du spørgsmål, sidder vores erfarne ferierådgivere klar til at rådgive dig på tlf. 7010 4343.

Skiudlejning og direkte til boligerne

Løb på ski direkte ned til Mountain Resort
Mountain Resort i Trysil ligger midt i skiområdet omgivet af pistene og liftene. Du kan således stå på ski helt ned til lejligheden, og om morgenen kan du tage skiene på lige ude foran. Mountain Resort i Trysil ligger på Fageråsen Panorama på Høyfjellssenteret, så du er altid garanteret fantastiske sneforhold, da lejlighederne er beliggende i 800 meters højde.
Skiudlejning på Mountain Resort
Når du bor på Mountain Resort har du alt inden for få meter. Det gælder naturligvis også skiudlejning. Skiudlejningen ligger lige ved siden af supermarkedet og direkte ud til pisten og liften, som kører ned forbi Mountain Resort.

Du kan leje og betale for skileje hjemmefra sammen med resten af pakken, eller du kan arrrangere det ved ankomst.
Priser for skiudlejningen er den samme, uanset hvor du bor i Trysil. Find priser for skiudlejning her på siden.

Indkøb, afterski og for de yngste

Mountain Resort for børn
Mountain Resort i Trysil er særdeles velegnet til familier med børn. Beliggenheden gør, at det altid er nemt at komme ud på ski og hjem om eftermiddagen. Foruden den uden- og indendørs pool, som børnene selvfølgelg er helt vilde med, findes der to legerum med spil til børn i to aldersgupper. Det er ikke en børnehave, men der er opsyn med børnene. Her findes spil, PlayStation, TV, bøger m.m. Begrænset adgang til pool i spaområdet for børn.

Butikker og indkøb
På Mountain Resort findes en stor sportsbutik i forbindelse med lobbyen, og på ankomstpladsen under gangbroen findes en lille madbutik med de mest nødvendige ting såsom mælk, brød m.m. Store indkøb kan forestages i Trysil by eller på Trysil Høyfjellssenter, som ligger lidt længere oppe på fjeldet. Det er muligt at tage forbi det store supermarked på vej tilbage om eftermiddagen.

Afterski på Mountain Resort
Afterskibaren på Mountain Resort i Trysil ligger direkte ud til pisten og du kan nyde din øl, kaffe eller varme kakao både indenfor og udenfor. I løbet af dagen serveres lækre tapasretter i Afterskibaren.

Det gode liv på Mountain Resort

Spa- og wellnessafdeling
Mountain Resort i Trysil har en stor og lækker spa- og wellnessafdeling. I spaafdelingen findes et stort udvalg af forskellige saunaer og dambade, samt inden- og udendørs pool og jacuzzi. (mod betaling)

Den udendørs spa på Mountain Resort ligger midt på fjeldet med fantastisk udsigt over skiområdet. I spaafdelingen tilbydes desuden et bredt udvalg af behandling og massage (mod betaling).

For jer der bor på Mountain Resort er der 50% rabat på entrepriserne.

De kulinariske oplevelser på Mountain Resort
Alle lejligheder på Mountain Resort i Trysil er fuldt udstyret med komfur, mikroovn, opvaskemaskine og køle/frys. Du har derfor mulighed for at tilberede en god middag i lejligheden og nyde den sammen med familien eller gode venner.

Ønsker du en eller flere aftener ikke at lave mad, er der på Mountain Resort rig mulighed for at stille sulten. I den store og flotte restaurant på Mountain Resort med panoramaudsigt over fjellet og skiområdet tilbydes stor buffet og á la carte. I restauranten tilbydes desuden stor morgenmadsbuffet. Morgen- og aftenbuffet kan tilkøbes sammen med opholdet.

Radisson Blu Resort Trysil Lejligheder

Mountain Resort Trysil ligger 820 m.o.h og har flot udsigt over Trysilfjeldet. Området Mountain Resort Trysil ligger i er Fageråsen Panorama. 

Her er nogle af de bedste forudsætninger for en vellykket skiferie. 

Det tidligere Park In Mountain Resort har skiftet navn til Mountain Resort. 

På Mountain Resort Trysil kan I bo i flotte lejligheder, og I bor lige ved pisten.
Lejlighederne er moderne, høj standard og på resortet finder I alt hvad i behøver. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen