KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Den optimale skiferie for nybegyndere

Er du selv eller børnene nye på ski, så er nogle af vores mindre skisportssteder i Norge og Sverige bestemt værd at overveje, når familien for første gang begiver sig ud på de lange brædder. Her er der gode skiskoler for hele familien, et mindre område at finde rundt i og flere løjper for nybegyndere. Find jeres rejse nedenfor eller læs mere om områderne her: Læs mere

Alt om de mindre skisportssteder i Norden

Hvorfor tage på skiferie til de mindre skiområder?
Der er en lang række gode grunde til, hvorfor de mindre skisportssteder særligt i Norge og Sverige er ideelle at rejse til. Nedenfor kan I læse et lille udpluk.

  • Optimalt for nybegyndere
  • Trygt for små børn med et mindre område
  • Dygtige skiinstruktører
  • Billigere priser på liftkort
  • Rejs f.eks. i uge 4, hvor priserne er lavere
Fantastisk ferieform for familien
Skiferie er en fantastisk ferieform, som man endelig skal springe ud i, selvom det er første gang! Det kan være en særlig god idé at vælge et mindre skisportssted, hvis man er nybegynder eller har små børn med. De mindre skisportssteder i Norge og Sverige har fantastiske forhold, som giver jer en god, tryg og rolig første oplevelse på ski.

I kan bestille familiens skiferie online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, som sidder klar til at hjælpe jer med gode råd og tips.

Skisportssteder i Sverige

Idre Fjäll - Et væld af nedfarter for alle niveauer
Tag med familien til Idre Fjäll, som byder på et hav af løjper, så alle i familien får det sjovt. Idre Fjäll er et smukt skisportssted, som egner sig til både nybegyndere samt mere garvede skiløbere. Dette kan være essentielt, hvis I er flere familier eller venner sammen, som er på forskellige niveauer på ski. I Idre Fjäll ligger de fleste lejligheder og hytter tæt på pisterne, som gør det dejlig nemt og overskueligt at tage afsted ski.

Læs mere om Idre Fjäll her.
Branäs - En sikker vinder blandt børnefamilier
Rejs til Branäs i det sydlige Sverige, som særligt nybegyndere og børnefamilier holder af, når de skal på skiferie. Den korte afstand fra Danmark, et veletableret liftsystem og skiløb for alle niveauer gør, at Branäs er et trygt, hyggeligt og sjovt sted til at starte med at lære at stå på ski. I flere år i træk er Branäs endda blev udnævnt til at være Sveriges bedste skidestination for børnefamilier. Det skal I selvfølgelig opleve på familiens skiferie.

Læs mere om Branäs her.

Skisportssteder i Norge

Gaustablikk - Skiløb for alle
En af Norges perler er Gaustablikk, som tilbyder udfordringer for både store og små, nybegyndere og garvede. Hvis det er familiens første gang på ski, er der fantastiske faciliteter og nedfarter tilpasset nybegyndere. Der er en masse grønne pister, hvor der bl.a. er en løjpe på hele 2 km, som førstegangs-skiløbere vil elske. Familiens mindste kan nyde godt af børnebakken samt være med til de sjove aktiviteter, som finder sted dagligt i børneområdet. 

Læs mere om Gaustablikk her.
Skeikampen - En favorit blandt de små
Familiens mindste vil elske norske Skeikampen, som tilbyder to børneområder, hvor der er et sjovt legeområde, en lift, to rullebånd og en hyggelig grillhytte, hvor familien selv kan få lov at lave mad. Skulle I få lyst til at prøve kræfter med andre aktiviteter end skiløb, kan I give jer i kast med skøjteløb ved Skei Vikingeland eller nyde en tur i poolen ved velkomstcenteret (mod betaling). Skeikampen er både attraktiv blandt alpin- og langrendsløbere med sit alsidige terræn.

Læs mere om Skeikampen her.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen