KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Hop ind i nytåret på ski

Hold nytår blandt fjelde eller bjerge og bestil skiferie til uge 1 i Sverige, Norge eller Østrig hos Dansk Bilferie. Så kan I stå på ski om dagen og samle appetit til et storslået måltid, inden I skal ud og se det vilde og flotte fyrværkeri lyse på himmel og sneen op. Læs mere

Fejr nytåret på ski

Præcist et nyt år til jer
Nytårsskiferie er til alle, uanset om I skal lære at stå på ski eller er erfarne skiløbere. Der er præcis en skiferie til dig, om det skal være med dansk skiskole, luksus spa og wellness samt halv- eller helpension. 

Skiferie i januar betyder ekstra gode priser, færre mennesker på pisterne og nyfalden sne. Læs meget mere om skiferie i januar her.


Tiltrængt ferie efter jul
Kom godt ind i det nye år med ski under fødderne. I får frisk luft, smukke omgivelser og samvær med familien. Det er den perfekte ferie til at stresse af efter julemåneden.

Nytårsski er både for hele familien med ekstra aktiviteter, til vennerne der vil på afterski og til parret som vil nyde en skøn middag i fantastiske rammer.


Hyggeligt familienytår

I kan bestille skiferie over nytåret med Dansk Bilferie, som guider jer til de bedste destinationer med nytårsski. Nordpå er boligerne meget familievenlige med god plads til afslapning efter skidagen.


Nytårsski i Sverige eller Norge
Nyd skiferien nytårsaften med familien i idylliske rammer. Sverige og Norge kan fejre nytår i sneen, som er en magisk oplevelse, der lyser fyrværkeriet eksta op. I kan nyde det hele i en hyggelig hytte oppe i fjeldene og stå på ski helt frem til sidst på eftermiddagen.

Hvis du er morgenfrisk, får du stort set pisterne for dig selv den næste dag, så du kan løbe på ski dagen lang i det nye år.  

Festligt nytår i i Alperne

Ring på telefon 70 10 43 43, hvor Dansk Bilferies rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe jer afsted på skiferie.Skiferie til nytår i Østrig
I De Østrigske Alper er der større sandsynlighed for klar himmel nytårsaften, så I kan nyde fyrværkeriet fuldt ud! Ligeledes er der rigtig god afterski, og her bliver nytåret fejret med et brag. 

Mange af hotellerne sørger for en lækker nytårsmenu og popper champagne med skigæsterne. Hvis du kan komme op 1. nytårsdag, er skiløbet helt fantastisk! 

Kom afsted på nytårsski

Kør-selv på skiferie til Europa
I kan tage bilen både nord- og sydpå. På kør-selv skiferie får I mange fordele, hvor I lige kan tage bilen i supermarkedet og dermed får den største fleksibilitet. Det er særligt foretrukket blandt børnefamilier, og I sætter farten helt selv.

Til Norden med færge, tog eller fly
Vælger I at tage på nytårsski nordpå, kan I bytte køreturen ud med en flyrejse med transfer til skidestinationen. Så kan I nyde resten af julen hjemme og herefter hurtigt komme på skiferie. 

En anden hyggelig mulighed er at tage toget til Åre eller Vemdalen. Så kommer I veludhvilede frem og kan nyde skiferien allerede fra den første dag. Læs mere om førgeruter og transport her.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen