KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Centrum: 0m
Indkøb: 200m
Skibus: 20m
Lift: 400m
Internet / wifi

Velkommen til Obauer i Wagrain

Obauer - Placering i centrum af Wagrain og de fornødne faciliteter
Lige midt i centrum af Wagrain ligger huset Obauer. Beliggenheden er helt i top med kort afstand til indkøb, samt aftenliv og restauranter. Skiliften finder I 400 meter fra lejlighederne, men gider I ikke at gå, så kører skibussen lige ude foran døren og tager jer helt til lifterne og Wagrains suveræne pister. Lejlighederne er veludstyrede og har alt der skal til, for at sætte rammerne om en fantastisk skiferie. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Obauer
Vælg boligtype
Fra: 272 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Obauer

Faciliteter:
Til ejendommen er der også en stor indendørs parkeringskælder, hvor I kan parkere bilen i læ for sne. Der er desuden elevator op til lejlighederne, så I ikke skal slæbe alt jeres skitøj og udstyr op ad trapperne.
I kælderen er der ski-rum med tørreskab til ski og støvler.
Indretning:
På Obauer finder I alt, hvad I behøver for en fantastisk skiferie i Wagrain. I lejlighederne findes der bl.a. gratis trådløst internet, fladskærms-tv, gulvvarme, et veludstyret køkken, hvor I kan tilberede lækre måltider, så maverne kan blive fyldt ovenpå en skøn skidag med masser af frisk luft. 
 
 

Området

Tager I derimod op på den anden side med Grafenberg liften, kan I løbe til St. Johann im Pongau, hvor der er mange brede. Her finder I også flere mere udfordrende pister tilde garvede skiløbere. De to områder er forbundet med en stor gondol, der går fra den ene side af bjerget, hele vejen hen over byen og over til den modsatte side. Det gode liftsystem gør det enkelt og nemt, at komme rundt uden skibus.
 
Obauer
Lejlighederne ligger "down-town" Wagrain. Byen er delt i to plan og på det øverste plan finder I Mozart-liften. Når man tager op med den, kan man løbe ned mod Wagrain eller om på den anden side af bjerget, over til det store World Cup-område, Flachau. Her vil I kunne udfolde jer på lange, brede og til tider pister med stejl hældning.

Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain - 2 timer pr dag

En tur i vandlandet Wasserwelt Wagrain giver en god afrunding på dagen på pisterne og gør jer klar til nye skidage.
Når I bor i Obauer får I gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer. Gæstekortet får I i Sport Spiz, som er samme sted, at I får jeres nøgle udleveret. 
 
For alle der trænger til selvforkælelse med en tur i pool eller sauna, er der daglig adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain. Her er både saunaer, dampbade, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere. Det er det perfekte sted, at søge hen for at bløde musklerne op efter en aktiv dag på Wagrains løjper.

20% på skileje

 
Som kunde hos Dansk Bilferie, får I ved fremvisning af jeres tilsendte voucher
følgende rabatter:
20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejningen hedder SPIZ Sport im Zentrum og ligger lige ved den store snemand midt i byen på Markt 16, 5602 Wagrain
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen