KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

De bedste off piste i Norge og Sverige

Har I brug for en skidestination med noget for enhver nordpå, og med særligt gode off piste muligheder for den adrenalinsøgende, så kan vi med rette anbefale følgende skidestinationer: Gaustablikk, Trysil og Hemsedal i Norge samt Åre i Sverige. Alle destinationerne har gode off piste samt sjove ruter i skoven langs pisterne. Nedenfor kan du læse mere om hver enkelte destination. Læs mere

Gaustablikk - Verdensklasse off piste

Fra toppen, inden I kaster jer ud i oplevelser, kan I spise vafler og nyde udsigten over en tredjedel af Norge i klart vejr.
 

I skiområdet er der noget for alle, men til den øvede er her specielt fantastiske muligheder for off piste, uanset om I er på ski eller snowboard.

Læs mere om Gaustablikk her.

Skal skiferien kombineres med oplevelser ud over det sædvanlige, så skal I stå off piste ned fra Gaustatoppen i Gaustablikk i Norge.


Tag hele familien med på toget som kører til toppen af bjerget, og få en unik oplevelse sammen! I kan enten stå off piste ned eller tage toget retur igen.

Trysil – Off piste til alle aldre

Trysil har desuden flere parker med både hop og rails for dem, som har brug for lidt udfordring og adreanalin, uanset om I er på ski eller snowboard.

Yderligere kan der bookes off piste for børn – øvede 7-11 år (turen er inkl. pause med varm kakao). Der findes også grupper fra 14+ som foregår både i fjeldet og i skoven. Her løbes der på hele fjeldet!

Læs mere om Trysil her.


Trysil har off pist til de øvede og de bedste stier i skoven langs løjperne særligt for børn.

Børnene elsker at drøne ind mellem træerne, hvor der er massere af muligheder for sjov. Dette gælder også for de voksne, som bliver specielt udfordret på de korte sving.

Fra toppen i Trysil findes også gode muligheder for mere udfordrende off pist. 

Åre – Sveriges bedste off piste og magisk skiløb

Det er muligt at stå off piste fra Baksidan op til 1.000 meters faldhøjde fra toppen til bunden ved kabineliften.

Åreskutan er for den øvede skiløber og er mere udfordrende og krævende ture. Selvom I er øvede skiløbere, vil det her være en fordel med en guide, således I kan sikre jer de bedste forhold og omstændigheder på jeres nedfart.

Husårturen er særligt velegnet for familier, og giver mulighed for at I får nogle oplevelser sammen.


Læs mere om Åre her.

Når I kommer til toppen i Åre, kan I blive trukket efter snescooter et sidste stykke op, hvor I her finder fantastisk god off piste. I kan også vælge at gå op, hvis I er fulde af energi.

I Åre er det også en mulighed at booke en privat off pist guide, så I er sikre på at komme ud på ture der passer til lige netop jeres skiløb.

Yderligere vil guiden sørge for at medbringe det sikkerhedsudstyr der skulle være brug for på netop jeres tur.

Hemsedal – De Skandinaviske Alper

Guider på off pist er altid at anbefale, da de kender terrænet og giver jer mulighed for ukendte steder, I ikke selv ville finde, samtidigt med at sikkerheden i top.

Der findes også gruppeture med guide fra 16 år – dog kræver det at I er rutineret skiløbere med erfaring fra offpiste.
 

Alle aldre kan altid selv prøve kræfter med ruter i skoven langs pisterne.

Læs mere om Hemsedal her.
 

I Hemsedal kan I komme ud med privat guide, og opleve et helt andet skiløb, end bare det I finder på pisten.

Hemsedal byder på mange ukendte ture, og her kan I virkelig opleve, hvorfor Hemsedal kaldes for De Skandinaviske Alper. I finder udforderende ruter både på det nøgne fjeld samt i skoven.

Guidet ture er fra 18 år og inkluderet tjek af udstyr samt lån af sikkerhedsudstyr.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen