KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Oplev påsken på ski med familien

Påsken er en af de højtider, som vi er rigtig glade for i Danmark, og hvorfor ikke gøre noget særligt ud af den og fejre påsken på ski i Sverige, Norge eller Østrig. Dansk Bilferie har mange gode skiboliger, hvori familien kan komme ned i gear, spise påskeæg i rigelige mængder og selvfølgelig stå på ski. Læs mere

Påske i sneen med familien

En skiferie sidst på året
Helt frem til påsken er der stadig gode chancer for skønne skiforhold på flere af skidestinationerne i Europa.

Hvis I vil være ekstra sikre på god sne, så skal I vælge et af de højtliggende skisportssteder. Her er Sölden en oplagt destination med sine 3.294 meter over havet. 

Påskesneen falder på ski
Giv børnene mulighed for at samle påskeæg i sneen og tilmed på ski. I kan vælge at tage på skiferie i påsken og afslutte skisæsonen på hyggeligste vis. 

Rejs enten i marts eller april eller i påsken uge 15 samt i ugerne før og efter påske (uge 14 og 16). På skidestinationerne vil der blive arrangeret særlige påskeaktiviteter og anden sjov leg til børnene.

Fejr påsken i Norge eller Sverige

Aktiviteter til hele familien
Påsken bliver fejret på utraditionel vis på skiferie, men I får stadig påskeæg og små kyllinger for alle pengene i Norden.

Tag på kælke- eller kaneture med familien og se, om I kan spotte en snehare. Hjemme i jeres skibolig kan I lave det helt store påskebord og forkæle børnene med chokolade.    
Påskesjov på pisterne
I kan tage børnene med til Sverige eller Norge på ski, hvor der er gode pister og områder specielt til børn. Der vil typisk være live-optræden og events hele påsken.

En af fordelene ved skiferie nordpå er, at I selv kan vælge, om rejsen skal være kort eller lang, samt om den skal foregå i bil, tog eller fly.

Forårssol på skiferien

Påskeferie på ski i Sverige eller Norge:Påskeferie på ski i Østrig:

Solens varme stråler
Både i Norden og sydpå i De Østrigske Alper, byder påsken på den varme forårssol. Det giver dejligt skiløb, særligt fra morgenen af. 

Det betyder, at I kan sidde udendørs og slikke sol eller nyde jeres måltider under åben himmel. Så husk solcremen! 

Hyggelige skiboliger til påskeferie

Find skiboligen i dag
Skynd jer at sikre påskens drømmeskibolig ved at bestille hos Dansk Bilferie. Husk påsken 2020 falder i uge 15.Skilejligheder har god plads til familien og ikke mindst hyggelige stunder sammen. Fordelen ved en skilejlighed er, at I kan lave jeres egne måltider.

Skihytter ligger typisk nordpå, hvor hele familien kan samle sig om pejsen. En skihytte ligger typisk tæt på pisten, så I kan hoppe direkte i støvlerne og suse afsted.

Skihotel er absolut luksus til hele familien. Nogle af hotellerne har halvpension, så I hverken skal tænke på indkøb og madlavning, men blot koncentrere jer om at stå på ski.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen