KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
Lift: 2,5km
Piste: 2,5km
Skibus: 300m
Centrum: 300m
Internet / wifi
Balkon
Pejs / brændeovn
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Tørremulighed
Se alle faciliteter

Parkhotel Kirchberg, 3-stjernet hotel tæt på Kirchberg centrum

Hyggelige ski-oplevelser i vente i Kirchberg i Tirol
Med en fredelig belliggenhed tæt på centrum af byen Kirchberg i Tirol finder I Parkhotel Kirchberg. Parkhotel Kirchberg er et helt ideelt hotel til jeres næste skiferie med komfortable værelser, hyggelig lounge med pejs, restaurant, wellness og sjovt børne-rum til de mindste. I kommer hurtigt til liften med ski-bussen, som går kun få minutter fra hotellet. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Parkhotel Kirchberg
Vælg boligtype
Fra: 642 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om Parkhotel Kirchberg

Faciliteter 
Parkhotel Kirchberg har gode faciliteter, som gør jeres ophold lidt bedre. Der er bl.a. gratis wi-fi, opbevaringsrum til ski og støvler, gratis parkering, restaurant, bar, børne-rum og wellnessområde. Wellnessområdet giver jer super afslapning efter en lang dag på pisterne. Der er både finsk sauna, infrarød sauna på Parkhotel Kirchberg og I kan desuden benytte en indendørs pool på deres partnerhotel Sonnalp.
3-stjernet hotel
Parkhotel Kirchberg byder jer varmt velkommen med sin østrigske charme. Hotellet har en traditionel og hyggelig indretning, som er med til at gøre jeres ophold yderst autentisk. Værelserne på Parkhotel Kirchberg er komfortabelt indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, sofa, tv og nogle værelser har enten balkon og terrasse. 

Restaurant på Parkhotel Kirchberg

Ugentlig tema-aften!
I forbindelse med aftensmaden arrangeres hver uge en spændende tema-aften, hvor menuen tilpasses herefter. Temaet varierer fra uge til uge, men er altid en succes for gæsterne. Det kan eksempelvis være barbecue-aften, landmandsbuffet eller romantisk sterin-lys middag.
Halvpension med i prisen!
På Parkhotel Kirchberg er halvpension med i prisen, når I bestiller et ophold. Restauranten serverer en stor morgenmadsbuffet og lækker menu til aftensmad. Der fås ikke en bedre start på dagen end den omfattende morgenmadsbuffet, som består af en række varme og kolde retter. Til aftensmad serveres en lækker 4-retters menu inklusiv salatbar. Der bliver hovedsageligt serveret retter fra det østrigske køkken, men også mere international mad. 


Lidt om området..

Skiområdet
Kirchberg er et flot skiområde i Tirol-området i Østrig. Skiområdet Kirchberg er direkte sammenhængende med Kitzbühel, som er kendt for sin legendariske årlige world-cup styrtløbskonkurrence. I Kirchberg-Kitzbühel området finder i hel 230 km pister fordelt på både blå, røde og sorte pister. Der er mere end 100 km blå pister, som gør skiområdet til et helt ideelt sted for familierne. 
Super lokation!
Parkhotel Kirchberg har en super belliggenhed kun få minutter fra skibussen og ca. 300 meter fra centrum af Kirchberg. Indenfor de 300 meter finder I fine shopping-muligheder, cafeer og restauranter. Der er desuden 6 km hen til den større by Kitzbühel, hvor I finder flere shopping og spisemuligheder. Her kan I også finde Aquaarena-Kitzbühel, hvor børnene kan plaske rundt, hvis vejret er dårligt.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen