KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 3
Lift: 900m
Skibus: 700m
Restaurant: 350m
Centrum: 4km
Internet / wifi
Mod gebyr

Velkommen til Paulina APP

Gode pænde lejligheder i idyllisk område
Denne familieejede bygning er garant for hygge og et behageligt ophold i Østrigs alper. Det er placeret i Glemmtal-dalen og ligger kun 800 meter fra den nærmeste svævebane. Der er gratis parkering. I lejlighederne er der et fuldt udstyret køkken, badeværelse med brusebad og en stor balkon med udsigt over dalen. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Paulina APP
Vælg boligtype
Fra: 187 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Skiområdet

Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.
Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen