KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 11
Lift: 250m
Piste: 250m
Bar: Ja
Centrum: 0m
Internet / wifi
Sauna
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Tørremulighed
Se alle faciliteter

Velkommen til Posthotel

Porsthotel - Flotte hotelværelser i centrum af Schladming
Posthotel er et skønt hotel placeret smukt i hjertet af Schladming, hvor der findes indkøbsmuligheder, barer og restauranter lige i nærheden. Hotellet byder på flotte hotelværelser, som uden tvivl vil være en ideel base til jeres skiferie. Efter en lang dag på ski kan I glædeligt vende hjem til hotellet og nyde et smagfuldt måltid hos hotellets hyggelige restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag. Prisen er inkl. halvpension. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Posthotel
Vælg boligtype
Fra: 1.024 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Dejligt hotel inkl. halvpension

Området
Hvis hotellet ikke er nok, så er byen rundt om hotellet til rådgihed. Der er et utal af caféer, restauranter, barer og butikker.
Dette hotel ligger i centrum af Schladming. Værelserne er rummelige med tv og nogle har også balkon. Badeværelserne er også flotte med store brusekabinger og alt hvad man ellers skal bruge. Der er også en lækker restaurant, hvor man kan få god mad.

Halvpension
Hotellet byder på en dejlig og traditionel halvpension med god morgenmadsbuffet og 3 rettes aftenmenu.

Skiområdet

På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.

Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen